Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 18 Diplome de Masterat în Management de contabilitate 2024

18 Masterat Programe în Management de contabilitate 2024

Prezentare generală

Câștigul salarial o diplomă în contabilitate poate lansa orice elev spre o carieră lucrativ în finanțe. În timp ce o diplomă de licență puteți obține bine pe drum, un Masterat în Management Accounting poate deschide piese corporative și guvernamentale de carieră care pun cunoștințe financiare absolvenților de a tot felul de utilizări.

Ce este un Masterat în Management Contabilitate? Acest program de gradul are o abordare mai concentrată la contabilitate pentru ca elevii să perfecționa abilitățile lor de finanțare. Cursuri implică deseori în studiul aprofundat de impozitare, audit, contabilitate sisteme de informare, corporate finance, și contabilității manageriale. Elevii trebuie, de obicei, să fi terminat o diplomă de licență într-un domeniu legat de studiu înainte de a se accepta la un astfel de program. Este nevoie de aproximativ doi ani pentru a finaliza acest tip de grad.

Contabilitatea este una dintre cele mai rapide domeniile de carieră creștere din lume.Există multe avantaje pentru a câștiga un grad avansat în acest domeniu de studiu, inclusiv unele programe de contabilitate ar putea ajuta la câștigarea CPA sau certificate de CIA pentru a vă ajuta să găsească locuri de muncă după absolvire. Angajatorii pot favoriza, de asemenea, solicitanții cu un grad avansat.

Costul de a câștiga o diplomă de master în contabilitate de gestiune variază foarte mult în funcție de instituție și chiar țara de studiu. Elevii ar trebui să cercetare programe de bine, în scopul de a înțelege ceea ce sunt implicate fel de costuri.

Obținerea unui Masterat în Management Contabilitate bună pregătește absolvenți pentru contabilitate în afaceri și guvern. Cariere cu agențiile guvernamentale sau corporații mari poate fi posibil. Locuri de munca legate de acest grad implica de multe ori de gestionare a activelor, de analiză a performanței, bugetare, analiza cost, și mai mult. Aceste zile, multi angajatori sunt impune contabilii lor cu cel puțin dețină o diplomă de master înainte de angajare.

Studenții pot aplica, de obicei, pentru un astfel de program on-line. Înainte de a aplica, studenții sunt de obicei necesare pentru a-au câștigat o diplomă de licență într-un domeniu conex. Transcrieri și un interviu poate fi, de asemenea, necesar. Pentru a afla mai multe, căutați pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii economice
  • Contabilitate
  • Management de contabilitate
Domenii de studiu
  • Studii economice (18)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu