Keystone logo

1 Masterat Programe în Transporturi și Logistică Logistică în Zapopan, Mexic pentru 2024

Filtre

Filtre

 • Masterat
 • Mexic
 • Transporturi și Logistică
 • Logistică
 • Zapopan
Domenii de studiu
 • Transporturi și Logistică (1)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  Popular study format

  Masterat Programe în Transporturi și Logistică Logistică

  Zapopan, un oraș în creștere rapidă, are un număr bun de școli de învățământ și centre. Orasul este cunoscut pentru centre care oferă cursuri de limbă și tehnice.Institutele bine cunoscut din oraș sunt Centro Tecnológico y Deportivo Jarales, Centro de Enseñanza Tecnica Industrial și Instituto Tecnológico de Estudios Superiores de Monterrey

  Fie că o persoană tocmai ce a terminat liceul sau că are ani de experiență de lucru, un program de licență în logistică poate reprezenta un instrument util. Acest program de oferă studenților cunoștințele de care au nevoie pentru a fi capabili să planifice și să execute cu succes transportul sau depozitarea mărfurilor într-o varietate de setări de afaceri.

  Mexicul este una dintre țările cele mai populare turistice de pe planetă. Țara are ambele zone tropicale și temperate oferind studenților cel mai bun timp aici. Dacă doriți să studieze pentru cursul dumneavoastră în Universitatea Nationala Autonoma din Mexic, aceasta va fi o viață strălucitoare cu mult divertisment din țară, precum și.

  Un masterat poate fi urmat după ce studenții finalizează un program de studii universitare. Pentru a obține o diplomă de masterat trebuie de obicei să completezi 12 până la 18 cursuri de colegiu care implică adesea finalizarea testelor cuprinzătoate și/sau a tezei de disertație.