Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 2 Diplome de Masterat în Logică 2024

2 Masterat Programe în Logică 2024

Prezentare generală

Elevii care finalizează o diplomă de licență și doresc fie să-și extindă baza de cunoștințe într-un anumit subiect, fie să urmeze o diplomă într-un domeniu asociat, pot adesea să urmeze un master. Majoritatea diplomelor de master necesită doi ani pentru a finaliza, deși unele programe oferă gradul în mai puțin timp.

Ce este un maestru în logică? Cercetătorii din acest curriculum se concentrează asupra aplicării sistemelor formale și studiază modul în care raționamentul se intersectează și influențează aceste sisteme. În acest caz, sistemele pot fi digitale sau bazate pe știință și matematică, deși studenții ar putea explora mai multe aspecte filosofice ale disciplinei. Alte domenii de studiu ar putea include retorica și persuasiune, precum și simboluri și logică simbolică, ambele fundații în educația clasică.

O diplomă în logică poate ajuta elevii să-și îmbunătățească capacitatea de gândire, ajutându-i să identifice erorile într-un sistem, care poate fi extrem de important în domeniile științei și tehnologiei. Logica îi învață pe profesioniști cum să negocieze, precum și să dezvolte o argumentare deductivă puternică, importantă în afacerile internaționale.

Când își analizează bugetul pentru mediul academic, potențialii studenți trebuie să-și amintească faptul că locația ar putea afecta costul școlarizării. Deci, tipul de școală poate participa. Universitățile private și colegiile sunt adesea mai scumpe decât școlile publice.

Există un număr de absolvenți de școli cu un Master în Logică care pot urmări dacă aleg. Mulți aleg să-și continue studiile universitare, să obțină un doctorat și să se scufunde în lumea academică ca profesor în logică, filosofie sau chiar știința calculatoarelor. Alții își pot aplica abilitățile în domeniul ingineriei, al tehnologiei de comunicare și al tractărilor profesionale similare, devenind ingineri de calculator sau programatori de software.

Obținerea unui Master în Logică este o urmărire nobilă. Absolvenții ar trebui să găsească o carieră satisfăcătoare în profesie, indiferent dacă rămân în mediul academic sau se alătură sectorului privat. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii umaniste
  • Filosofie
  • Logică
Domenii de studiu
  • Studii umaniste (2)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Domenii de studiu conexe