Keystone logo

52 Masterat Programe în Vilnius, Lituania pentru 2024

Filtre

Filtre

  • Masterat
Domenii de studiu
    Abilități de viață (0)Arta spectacolului (0)
  • Asistență medicală (2)
  • Auto-îmbunătățire (0)Aviație (0)Construcții (0)
  • Jurnalism și comunicare în masă (5)
  • Limbi străine (0)Modă (0)Pedagogie (0)
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Masterat Programe în Vilnius, Lituania

Vilnius poate fi descris în multe feluri: şarmant, frumos, excentric şi nu numai. Acestui oraş multinaţional cu o istorie lungă şi bogată i s-a acordat un loc în Patrimoniul Mondial datorită faptului că este cel mai mare oraş vechi în stil baroc din Europa. Studenţii care aleg un Masterat în Vilnius nu vor avea timp să se plictisească deoarece pot alege din nenumărate activităţi precum vizitarea numeroaselor obiective culturale şi istorice, a bisericilor, catedralelor, castelelor, galeriilor de artă, muzeelor, dar şi a restaurantelor şi cafenelelor excelente.

Multe programe de Masterat în Vilnius sunt predate dintr-o perspectivă internaţională, astfel oferindu-le studenţilor nu numai o educaţie bine conturată, dar şi o experienţă internaţională importantă care îi va avantaja pe piaţa muncii. Programele de Masterat în Vilnius se extind pe durata unui an, cel puţin, pentru studiile cu normă întreagă, dar studenţii pot alege şi să studieze cu jumătate de normă sau online. Câteva dintre cele mai populare programe de Masterat în Vilnius sunt în domenii precum Economie, Finanţe, Politică, Afaceri, Relaţii Internaţionale şi multe altele.

Pentru a afla mai multe despre un Masterat în Vilnius aruncă o privire la opţiunile de mai jos. Fă următorul pas chiar azi!