Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 2 Diplome de Masterat în Literatură universală 2024

2 Masterat Programe în Literatură universală 2024

Prezentare generală

O diplomă de master este un program de calitate de doi ani, care vă oferă educație aveți nevoie pentru a merge mai departe cu cariera profesională. Acest lucru vă ajută să luați gradul dumneavoastră de licență la nivelul următor și ar trebui să se deschidă porțile pentru alte oportunități de locuri de muncă.

Vi se poate cere, ceea ce este un Master în literatura mondială? În termen de doi ani, acest program ar trebui să acopere totul legat de literatura universală într-un mod în profunzime. Acesta vă oferă un nivel mai ridicat de educație și noi opțiuni de carieră, de asemenea. S-ar putea concentra pe cursuri cum ar fi capodopere ale literaturii europene, capodopere ale criticii literare, studii culturale, literatura din Orientul Mijlociu și cultură, literatură din Asia, femeile din literatura mondială, și de studiu disciplinar avansat.

In acest program, veți afla totul despre literatura si culturile din trecut, extinderea cunoștințele dumneavoastră atunci când vine vorba de istoria lumii.Vei avea probabil să învețe o altă limbă, de asemenea, care accentuează convingerea că limba și literatura sunt legate între ele. Vei invata sa aprecieze culturile altor oameni din lumea de azi.

Studiile universitare de masterat nu sunt la fel de costisitoare ca și câștigul salarial o diplomă de licență, în principal, deoarece programele sunt mai scurte în durată. Costul pentru cei doi ani va depinde de ce școală ați participa și în ce țară.

În timp ce mulți ar putea crede opțiunile de carieră pentru literatura mondială sunt limitate, acest lucru nu este neapărat cazul. Există, de fapt, sunt multe lucruri pe care le puteți face cu acest grad. Puteți alege, de la fotografie, artist fin, agent literar, specialist pe Internet, consultant, avocat, analist de cercetare, cont de director de publicitate, organizator comunitate, actor de teatru sau un manager, editor, editor, jurnalist, scenarist, psiholog, realizator de radio, reporter de televiziune, resurse umane specializate, bibliotecar, profesor, scoala medicala sau asistent social.Cercetare fiecare dintre ele și de a afla ce loc de muncă pe care s-ar potrivi cel mai bine.

Dacă aveți opțiunea, ar trebui să profite de a obține gradul master. Puteți lua cursuri online dacă aveți nevoie, sau puteți alege opțiunea în clasă. Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii umaniste
  • Literatură
  • Literatură universală
Domenii de studiu
  • Studii umaniste (2)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Domenii de studiu conexe