Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Diplome de Masterat în Literatură rusă 2024

1 Masterat Programe în Literatură rusă 2024

Prezentare generală

În general, o diplomă de master este câștigată prin completarea doi ani full-time studiu avansat. Unele au un accent de cercetare, în timp ce altele se bazează pe competență academică a studentului. În ambele cazuri, o diplomă de master stabilește absolvenți în afară de cei cu mai puțină educație.

S-ar putea dori să știe, ce este un Maestru în literatura rusă? Un astfel de program se concentrează atât proza ​​și poezia Eurasia, așa cum a fost scris în limba nativ rusă. Elevii vor analiza scrierile atât clasice cât și moderne, și să învețe semnificația lor în peisajul general cultural al regiunii.

Rusia este o țară la intersecția dintre culturile occidentale și de Est. Observatorul ocazional poate găsi anumite concepte greu de înțeles, cum ar fi politica din fosta Uniune Sovietică și relația complexă a Rusiei cu alte națiuni moderne.Cu toate acestea, studii profunde în literatura de specialitate sa se deschide studentului până la o istorie socială, economică și religioasă bogată, care a modelat țara și oamenii ei așa cum o cunoaștem noi. Prin intermediul programului de master în literatura rusă, elevii să consolideze și citirea lor abilități de scriere atât în ​​limba rusă și engleză.

Costurile tind să fie moderată, iar în funcție de universitate, unele cursuri pot fi oferite on-line. Pentru a calcula costul programului, va trebui să se uite în sus de școlarizare curente și taxe pentru instituția de interesul dumneavoastră.

Unii care au studii complete, postuniversitare în literatura rusă continua să lucreze ca traducători și interpreți. organizații guvernamentale și știri angaja unii candidați, în timp ce alții lucrează în mod independent. Unii găsesc locuri de muncă în calitate de diplomați, în cadrul ambasadelor sau la centrele culturale. Absolvenții care au abilități tehnologice puternice pot lucra cu localizarea interfețelor utilizator și a conținutului de învățare în limba rusă.Cei interesați în procesul de predare poate lucra instructori ca liceu sau colegiu.

Studenții care dețin o diplomă de licență sunt încurajați să aplice pentru intrarea într-un program de absolvent. Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii umaniste
  • Literatură
  • Literatură rusă
Domenii de studiu
  • Studii umaniste (1)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Domenii de studiu conexe