Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 2 Diplome de Masterat în Literatură postcolonială 2024

2 Masterat Programe în Literatură postcolonială 2024

Prezentare generală

O diplomă de master este o diplomă postuniversitară care se axează pe extinderea înțelegerii studenților asupra a tot ceea ce au învățat în timpul studiilor universitare. Un program de masterat durează de obicei doi ani, deși variază de la o persoană la alta și de la câmp la altul.

Ce este un maestru în literatura postcoloniană? Acest program acoperă atât domeniile tradiționale, cât și cele noi din literatura americană și europeană. În timpul studiilor, elevii pot citi mai mult, pot analiza și interpreta lucrări ale marilor scriitori precum Shakespeare și Dickens, Ayn Rand și Toni Morrison. Cursurile se pot concentra pe analiza și interpretarea lucrărilor înseși sau se pot concentra mai mult pe scrierea creativă și pe evoluțiile recente din teoria literară. Elevii pot fi încurajați să exploreze cât de mari lucrări literare reflectă experiența colonială, precum și modul în care pot influența fenomene globale precum diaspora, naționalitatea și migrația.

Absolvenții studiilor literare tind să posede multe trăsături de dorit, inclusiv abilitatea de a analiza profund conținutul și de a ajunge la concluzii informate, abilități puternice de comunicare (scris și verbal) și o atenție deosebită pentru detalii. Elevii au de asemenea tendința de a avea o înțelegere și compasiune mai mare pentru culturile care nu sunt ale lor. Fiecare dintre aceste calități se poate dovedi a fi benefică atât în ​​eforturile profesionale, cât și în cele personale.

O diplomă de master variază foarte mult în preț și depinde de mulți factori. Locația, durata și modul de educație (online sau offline) afectează costul final al unui program.

Persoanele care dețin o diplomă în literatura postcoloniană consideră de obicei că sunt calificate pentru multe poziții interesante și că sunt foarte solicitate într-o varietate de domenii. Absolvenții pot deveni profesori, profesori, editori, scriitori, specialiști în marketing, scriitori de granturi, scriitori de propuneri, copywriteri publici și cercetători. Mulți tind să găsească împlinirea carierei cu companii de publicitate, agenții de publicitate, firme de marketing, ziare și firme de dezvoltare site-uri web.

Multe instituții oferă diplome în literatura postcoloniană. Programele online devin din ce în ce mai populare, deoarece oferă flexibilitate și confort. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii umaniste
  • Literatură
  • Literatură postcolonială
Domenii de studiu
  • Studii umaniste (2)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu