Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Diplome de Masterat în Literatură franceză 2024

Masterat Programe în Literatură franceză 2024

Prezentare generală

Elevii care au câștigat lor Bachelor of Science și doresc să urmeze un grad mai avansat de multe ori se înscrie într-un program de master. In timp ce majoritatea programelor necesită apărarea unei teze, cerințele de curs și angajamentul de timp variază în funcție de fiecare instituție de învățământ.

Ce este un Master în literatura franceză? Deși programele individuale sunt diferite, multe dintre acestea au componente similare. Solicitanții, în general, trebuie să fie competenți în limba franceză și să aibă o înțelegere fermă a istoriei țării. Elevii se pot aștepta, de obicei, pentru a analiza diferite genuri de literatură, inclusiv ficțiune, non-ficțiune și poezie. Cursuri specializate de studiu pot fi defalcate în funcție de perioada de timp, regiune, autor sau subiect. Cerințele de absolvire pot fi bazate pe curs sau bazate pe cercetare, în funcție de program.

Un maestru în literatura franceză vă poate ajuta să cultive abilități, care va fortifica valoarea ta la locul de muncă și de a vă ajuta să câștige salariul pe care ați dorit întotdeauna.Elevii dezvolta adesea gândire critică de neprețuit, de comunicare și de rezolvare a problemelor abilități care pot fi utilizate în analiza sau predarea textelor.

Costul pentru a câștiga un grad mai avansat poate varia de la o instituție la alta. Cu o varietate de opțiuni de curs și cerințele de timp, fiecare program este unic. Contactați biroul de admitere a programului care vă interesează să se intereseze cu privire la școlarizare, finanțare și oportunități de burse.

Cu toate că un vis de a fi un profesor, maestru al absolvenților literaturii franceze nu trebuie să se limiteze la o carieră în domeniul educației. Mulți studenți lucrează în ramurile internaționale ale industriilor profitabile, cum ar fi de afaceri, drept, și finanțe. Marketing și comunicare asociate și specialiști sunt alegeri populare pentru absolvenți. Guvernamentale și misiuni diplomatice sunt, de asemenea, comune printre oamenii de știință ai literaturii franceze.

gradul de program de master vă poate ajuta să dezvolte cunoștințele și experiența de care aveți nevoie pentru a maximiza potențialul. Pentru a găsi unul care este potrivit pentru tine, căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii umaniste
  • Literatură
Domenii de studiu
  • Studii umaniste (0)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu