Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 8 Diplome de Masterat în Literatură engleză 2024

8 Masterat Programe în Literatură engleză 2024

Prezentare generală

La finalizarea o diplomă de licență, mulți aleg să avanseze cunoștințele lor în domeniul ales de studiu, cu o diplomă de master. Aceste programe iau, de obicei între unu la trei ani pentru a finaliza, de multe ori cu opțiunea de a studia cu normă întreagă sau parțială.

Ce este un Master în literatura engleză? Acest grad este popular pentru absolvenți, precum și cei cu experiență care doresc să consolideze cunoștințele lor practice, cu o fundație academică. Un Master în literatura engleză este un grad absolvent care studiază de obicei scrise de limba engleza narațiuni în raport cu contextele lor literare și culturale. Elevii pot studia diverse lucrări de către o varietate de autori, scrise într-o serie de perioade istorice. Acest grad combină în mod tipic teorie literară, înțelegerea lectură și critică, lingvistică și philogy. La sfârșitul programului de studii, studenții vor fi de multe ori este necesar să producă și să susțină o teză academică scrisă pe un subiect legat de studiile lor.

O diplomă de master în literatura engleză implică, de obicei, nu numai înțelegerea lectură, dar, de asemenea, poate permite studenților să dezvolte abilități avansate scrise și verbale de comunicare, abilități analitice și o înțelegere a modului în care a ambarcațiunilor o narațiune de succes. Aceste abilități pregătesc absolvenți pentru ocuparea forței de muncă într-o varietate de domenii și de a crea o bază solidă pentru alte preocupări academice.

Costul de o diplomă de master poate varia în funcție pe scară largă școală aleasă, amplasarea și durata programului. Contactați instituția academică specifică pentru a discuta despre costurile de scolarizare si ajutor financiar.

Completarea diplomă de master în literatura engleză vă poate permite să fie eligibil pentru a preda cursuri legate la un nivel de colegiu sau universitate. De asemenea, mulți absolvenți găsesc adesea locuri de muncă în domeniul mass-media, jurnalism, scriere și publicare.Grație abilităților practice învățate în programul de studii, de multe, de asemenea, găsi de lucru în publicitate, relații publice, marketing și o serie de alte domenii aparent legate de mai puțin.

Flexibilitatea și accesibilitatea on-line a studia creat o creștere a programelor disponibile la nivel mondial. Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii umaniste
  • Literatură
  • Literatură engleză
Domenii de studiu
  • Studii umaniste (8)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu