Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 4 Diplome de Masterat în Literatură comparată 2024

4 Masterat Programe în Literatură comparată 2024

Prezentare generală

O diplomă de master este de multe ori următoarea etapă în cariera academică student 's ar fi ales să avanseze dincolo de o diplomă de licență într-un anumit domeniu de studiu. Atingerea unui grad de master demonstrează, în general, un nivel înalt de competență într-un subiect, stabilind individul în afară ca un expert. De asemenea, este de obicei necesar un master pentru a putea beneficia de programe de doctorat în acest domeniu.

Ce este un Master în literatură comparată? Universitățile și alte instituții de învățământ superior, care au specializări de licență în literatură comparată, de asemenea, oferă, de obicei absolvent de grade. Un curriculum comparativ literatura de master este de obicei axat pe studiul literaturii într-un context istoric și internațional. Studiile pot explora lucrări majore din punctul de vedere al semnificației lor lingvistice și culturale.

Un Master în literatură comparată poate oferi studenților posibilitatea de a cerceta mai adânc într-un aspect particular al studiului pe care el sau ea interesează.In plus, o diplomă de master servește adesea ca o punte de legătură între o diplomă de licență și un program de doctorat.

Obținerea titlului de master de obicei durează între unu și trei ani, în funcție de cerințele instituției și studentului 's volumul de muncă. Costul programului de master poate varia foarte mult între instituții, și multe școli au nevoie de o teză pentru acest grad.

Un număr de locuri de muncă în domeniul literaturii comparate sunt academice în natură, astfel încât elevii în căutarea pentru o carieră în predare sau de cercetare sunt adesea mai bine poziționate cu o diplomă de master. Profesorale necesită, de obicei, un grad mai avansat, astfel încât un master este de obicei necesară la un nivel minim. O specializare într-un anumit aspect al literaturii comparate poate ajuta un elev programe de cercetare sau predare în formă la anumite instituții.

instituții academice din întreaga lume pot oferi diplome de master on-line.Cursuri online oferă de obicei studenților o opțiune flexibilă pentru studiu în cazul în care lucrează sau locuiesc prea departe de școala lor de alegere. Pentru a afla mai multe, căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii umaniste
  • Literatură
  • Literatură comparată
Domenii de studiu
  • Studii umaniste (4)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu