Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Diplome de Masterat în Literatură americană 2024

1 Masterat Programe în Literatură americană 2024

Prezentare generală

Studiile de master includ finalizarea unui program de studiu absolvent axat pe un anumit subiect, care se pot pregăti absolvenți să continue cunoștințele lor într-un anumit domeniu sau a avansa în carieră. Programele durează de obicei de unu la doi ani.

S-ar putea fi întrebați, ceea ce este un Master în literatura americană? Această oportunitate de invatamant oferă o formare cuprinzătoare în toate domeniile de studii în limba engleză. Cursuri pot fi oferite în lingvistică, filologie, teorie literară, istoria criticii, mișcări literare majore, autori individuali, ficțiune, dramaturgie, limbă și identitate în Anglia medievală, sociologies de literatură, retorică și compoziție, scriitori contemporani, gramatică și stil pentru scriitori și perioade istorice.

elevii literatura americană a obține o varietate de abilități de neprețuit, inclusiv înțelegerea sporită a literaturii, competențe de scris și munca în echipă.Elevii dezvolta, de asemenea, o firma de pregătire în cele mai recente evoluții în analiza literară, critică și de cercetare.

Programe în literatura americană au recurs internaționale. Cu toate acestea, pentru că nu există două programe sunt aceleași, costurile între ele vor varia. Din acest motiv, viitorii studenți trebuie să contacteze pe cei care-i interesează să obțină detalii de cost așteptări.

o diplomă de master literatura american poate duce la oportunități de angajare care sunt diverse. Acesta prezintă o pistă naturală pentru intrarea într-un doctorat Programul, precum și o serie de posturi. Industriile artistice sunt componente din ce în ce esențiale ale economiei de astăzi 's, iar acest grad este o cale unică spre locul de muncă într-o gamă largă de discipline în arte, literatură și jurnalism ca profesori, tutori, scriitori, editori, jurnaliști și directori de marketing.

Universitățile oferă mai multe opțiuni pentru studenții adulți care fac înscrierea mai ușoară și simplă pentru nevoile profesioniștilor care lucrează activ prin intermediul unor platforme de învățare la distanță. cursuri online oferă confort și flexibilitate pentru studenții oriunde în lume. Pentru a găsi școala potrivită pentru tine, căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii umaniste
  • Literatură
  • Literatură americană
Domenii de studiu
  • Studii umaniste (1)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Domenii de studiu conexe