Keystone logo

52 Masterat Programe în Studii umaniste Literatură 2024

Filtre

Filtre

  • Masterat
  • Studii umaniste
  • Literatură
Domenii de studiu
  • Studii umaniste (52)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Masterat Programe în Studii umaniste Literatură

Dacă ţi-a spus cineva vreodată că eşti şoarece de bibliotecă sau dacă îţi place literatura clasică şi modernă, atunci ar trebuii să urmezi un Masterat în Literatură. Deşi scrisul creativ este fascinant, nu există niciun motiv să crezi că studiul literaturii ca şi umanist este mai puţin interesant. Poezia, teatrul, romanele şi nuvelele - fiecare dintre aceste forme majore au cuvântul lor unic, o structură originală, o poveste şi personaje care nu e posibil să le întâlneşti în viaţa reală.

Un Masterat în Literatură oferă o varietate de specializări, cum ar fi scris creativ, literatură pentru copii, sau un program în literatura unei anumite naţiuni. Unele programe de Masterat în Literatură pot implica şi studiul aprofundat în filosofie modernă, semiotică şi o varietate teorii lingvistice şi literare, precum naratologie sau teoria reacţiei estetice a cititorului, care se ocupă de mecanismele percepţiei.

Aruncă o privire la diversele programe de Masterat în Literatură oferite de cele mai bune universităţi din lume şi alege opţiunea ideală pentru tine!