Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 39 Diplome de Masterat în Lingvistică 2024

39 Masterat Programe în Lingvistică 2024

Prezentare generală

Te-ai întrebat vreodată care este miracolol limbii? Lingvistica este studiul care te poate ajuta să găseşti răspunsuri la această întrebare vastă şi complicată.

Un Masterat în Lingvistică este despre rutina studiului limbii ca şi structură, dar şi a sub-domeniilor lingvisticii care se suprapun cu alte ştiinţe cum ar fi Semiotică, Psihologie, Sociologie, Criminalistică şi multe altele care fac acest subiect mult mai interesant şi atrăgător. În afară de Lingvistică Teoretică, există şi Lingvistică Descriptivă şi Aplicată. Fiecare ramură explorată la un Masterat în Lingvistică încearcă să găsească soluţii la nenumărate lagune oferite oamenilor şi lingviştilor în fiecare zi de către limbă. De exemplu, Fonologia ajuta la găsirea unui răspuns la de ce sună limbile atât de diferit între ele; Neurolingvistica dezvăluie secretele procesării limbii în creier; Antropologia Lingvistică oferă răspunsuri diversităţii registrelor lingvistice într-o singură limbă şi se ocupă cu probleme sociologice şi politice. Există numeroase specializări la un program de Masterat în Lingvistică.

Un Masterat în Lingvistică vă poate oferi o mare varietate de alegeri, de la cele mai teoretice studii gramatice şi cognitive, la cele mai practice probleme ale internetului şi lingvisticii computerelor sau predarea limbii şi traducerea ei. Aruncă o privire la programele de Masterat în Lingvistică de mai jos şi alege opţiunea ideală pentru tine.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii umaniste
  • Lingvistică
Domenii de studiu
  • Studii umaniste (39)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu