Keystone logo

12 Masterat Programe în Studii umaniste Studii lingvistice Limbi moderne 2024

Filtre

Filtre

  • Masterat
  • Studii umaniste
  • Studii lingvistice
  • Limbi moderne
Domenii de studiu
  • Studii umaniste (12)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Masterat Programe în Studii umaniste Studii lingvistice Limbi moderne

O diplomă de master este o diplomă acordată persoanelor care au optat pentru cursuri suplimentare pentru a-și dezvolta cunoștințele în domeniul ales. Programul cere, de obicei, elevilor să dedice încă doi ani de viață pentru educația lor.

Ce este un maestru în limbi moderne? Un masterat în acest domeniu de studiu este de obicei conceput pentru a pregăti studenții pentru cercetări ulterioare în politică și diplomație străină. Elevii pot lua cursuri care se concentrează asupra combinării studiului politic cu studiul aprofundat al altor limbi, inclusiv pe cele din Africa, Orientul Mijlociu și Asia. Spre deosebire de majoritatea programelor de masterat, un master în acest domeniu durează, de obicei, patru ani pentru a finaliza: doi ani în care studenții se pot aștepta să urmeze un studiu riguros al limbilor străine și doi ani în care aceștia pot urma o formare avansată în metodologia științei sociale.

Persoanele care completează acest program în totalitate pot pleca cu o varietate de aptitudini valoroase. Pe lângă înțelegerea fermă a altor limbi, aceștia pot avea, de asemenea, o înțelegere dură a politicii și abilitatea de a analiza și interpreta chestiuni complexe. Fiecare dintre aceste abilități poate fi folosită într-o serie de domenii de carieră.

Costul unui masterat în limbile moderne depinde de o serie de factori, inclusiv, dar fără a se limita la universitate, modul de educație (în clasă sau online) și durata programului. Studenții potențiali ar trebui să-și facă cercetările înainte de a aplica.

Absolvenții acestui program se pot califica pentru multe poziții interesante din mai multe sectoare. Unele titluri de locuri de muncă pe care persoanele cu acest grad le pot aștepta să le includă includ interpret / traducător, diplomat, profesor, lucrător internațional, detectiv, director de marketing, jurnalist, manager de distribuție și logistică, examinator de brevete și profesor de limbă străină.

Elevii au multe opțiuni atunci când vine vorba de locul în care își continuă educația. O serie de instituții oferă cursuri online, ceea ce este convenabil pentru mulți. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.