Keystone logo

4 Masterat Programe în Studii umaniste Lingvistică Limba și Lingvistica Engleză 2024

Filtre

Filtre

  • Masterat
  • Studii umaniste
  • Lingvistică
  • Limba și Lingvistica Engleză
Domenii de studiu
  • Studii umaniste (4)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Masterat Programe în Studii umaniste Lingvistică Limba și Lingvistica Engleză

Sunteți pasionat de limba engleză și curios despre funcționarea ei interioară? O diplomă în limba engleză și lingvistică se scufundă în înțelegerea complexității limbii engleze, explorând structura, istoria și dezvoltarea acesteia.

În calitate de student în acest domeniu, curriculum-ul tău va fi atât divers, cât și antrenant. Veți studia subiecte fascinante precum fonetica (sunetele limbajului), sintaxa (structura propoziției), semantica (sensul), sociolingvistica (relația dintre limbă și societate) și istoria (dezvoltarea limbii engleze în timp).

Ca absolvent al acestui domeniu, puteți alege să lucrați în mediul academic, instituții de cercetare sau agenții guvernamentale ca lingvist. Sau vă puteți folosi experiența pentru a preda limba engleză ca primă sau a doua limbă în școli, colegii sau institute de limbi străine. Alte titluri includ traducător, scriitor tehnic, lexicograf și multe altele!

Fă primul pas astăzi, găsind programul perfect de limbă engleză și lingvistică pentru tine.

Un masterat poate fi urmat după ce studenții finalizează un program de studii universitare. Pentru a obține o diplomă de masterat trebuie de obicei să completezi 12 până la 18 cursuri de colegiu care implică adesea finalizarea testelor cuprinzătoate și/sau a tezei de disertație.