Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 9 Diplome de Masterat în Legea proprietății intelectuale 2024

9 Masterat Programe în Legea proprietății intelectuale 2024

Prezentare generală

Un Master de Drept oferă educație specializată pentru cei care dețin diplome de drept, fie profesionale sau de licență, sau cele în domenii conexe. Unele companii și firme solicită ca acest grad să fie permis în practica juridică.

Ce este un Master în Dreptul Proprietății Intelectuale? Studiile juridice și de afaceri se amestecă pentru a oferi studenților o înțelegere bine rotunjită a legislației interne și internaționale a proprietății, precum și a piețelor actuale. Aflați detalii despre secretele comerciale, drepturile de autor, brevetele și mărcile comerciale cu acest grad foarte specializat. Lumea tehnologică din ce în ce mai extinsă necesită ca legea să se adapteze permanent la peisajul schimbător. Învățarea legii privind proprietatea intelectuală în spațiul cibernetic nu poate decât să ajute cariera de drept a studentului.

Dreptul la studiul dreptului de proprietate intelectuală îi poate ascuți abilitățile analitice și de cercetare, gândirea critică independentă și abilitățile de comunicare. Nu numai că aceștia pot ajuta elevii în practicile lor de drept, ci și abilitățile lor de a discerne informații referitoare atât la aspectele juridice, cât și la cele de afaceri, pe plan intern sau internațional.

Majoritatea programelor necesită doi ani pentru finalizare, deși costul acestora variază în funcție de universitate. O căutare rapidă ar trebui să furnizeze informațiile necesare pentru a lua o decizie financiară și academică în cunoștință de cauză cu privire la cel mai bun program pentru fiecare student.

Un Master în Dreptul de proprietate intelectuală vă poate ridica CV-ul într-o piscină competitivă de angajare și mulți manageri de angajare caută specialiști în anumite tipuri de legi. Chiar și cei care oferă numai consiliere generală pot beneficia de cunoștințele dobândite deoarece majoritatea avocaților sunt obligați să întâlnească un anumit aspect al dreptului de proprietate intelectuală în cariera lor. Chiar și cel mai general avocat este deseori de așteptat să cunoască diverse aspecte ale dreptului internațional al proprietății în abordarea problemelor de afaceri. Titlurile specifice de locuri de muncă includ avocatul de proprietate intelectuală și avocatul de brevete.

Mai multe universități din întreaga lume oferă programe on-line și personale care se concentrează asupra dreptului de proprietate intelectuală. Pentru pașii următori, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii alese de dvs., completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii de Drept
  • Studii de dreptul afacerilor
  • Legea proprietății intelectuale
Domenii de studiu
  • Studii de Drept (9)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu