Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 4 Diplome de Masterat în Jurnalism de difuzare 2024

4 Masterat Programe în Jurnalism de difuzare 2024

Prezentare generală

O diplomă de master urmează diploma de licență, concentrându-se pe obținerea de cunoștințe avansate despre un anumit domeniu de studiu sau domeniul de practică profesională. Este primul nivel de studii postuniversitare și a fost considerat un grad de studii secundare în mediul academic, care precede doctoratul.

Ce este un Maestru în Jurnalismul Broadcast? Acest grad pregătește studenții pentru carieră în jurnalismul de difuzare și electronică prin studii teoretice și formare practică. Producția și abilitățile editoriale pentru radio și televiziune pot fi predate, precum și finanțarea cercetării și a producției. Subiectele acoperite pot include scrierea, colectarea de informații, raportarea și ancorarea pe diferite platforme. Alte cursuri posibile pot implica istoria audiovizualului, regulile și reglementările din industrie, anunțurile privind serviciul public, performanța pe teren și studio, sunetul și vizuale.

Elevii care obțin diplomă de masterat în jurnalismul de radiodifuziune învață abilitățile specifice de creație și tehnică necesare pentru difuzarea pe platformele media tradiționale și noi. Comunicarea și formarea de vorbire, show hosting și scrierea de scripturi sunt utile pentru rolurile viitoare.

Costul unui Master în Broadcast Journalism diferă și se bazează adesea pe instituția de învățământ și pe durata programului, care durează cel puțin un an. Tipul de școală și dacă este bazat pe plan internațional afectează și costurile.

Absolvenții acestui tip de program se pot aștepta la o carieră în domeniul radiodifuziunii, mass-media sociale sau multimedia. De obicei, acestea câștigă experiența necesară pentru pozițiile pe piețele mici și mijlocii, care le pregătesc în cele din urmă pentru deschiderea de noi locuri de muncă pe piețe mai mari sau cu rețele de difuzare importante. Printre exemplele de ocupație se numără asistentul de producție pentru o rețea sportivă, producătorul unei rețele de limbă spaniolă, operațiile media pentru o echipă sportivă profesionistă și operatorul de grafică electronică pentru o rețea de știri prin cablu.

Master în programe de jurnalism Broadcast sunt oferite în întreaga lume de diferite instituții. Ele pot fi bazate pe campus, online sau ambele. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Jurnalism și comunicare în masă
  • Jurnalism
  • Jurnalism de difuzare
Domenii de studiu
  • Jurnalism și comunicare în masă (4)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Domenii de studiu conexe