Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 48 Diplome de Masterat în Jurnalism 2024

48 Masterat Programe în Jurnalism 2024

Prezentare generală

O înțelegere mai profundă a domeniului dvs. de studiu se poate realiza cu o diplomă de masterat. Puteți beneficia de experiențe de învățare intensive care pot duce la oportunități viitoare de angajare.

Ce este un Maestru în Jurnalism? Este un program care învață abilități în comunicarea publică pentru a acoperi o serie de subiecte de poveste de la evenimente curente la cultura pop. Jurnalismul se poate aplica în toate tipurile de medii de la on-line la tipărire și este necesar în această lume bazată pe internet. Unele cursuri din acest program pot include relații publice, branding, marketing și scriere. Puteți lua cursuri care acoperă aspecte multiculturale pe tot globul. Pot exista mai multe clase hands-on care predau jurnalismul în lumea reală.

Prin luarea acestui program de jurnalism, puteți învăța cum să scrieți și să faceți publicitate eficient. De asemenea, puteți învăța cum să comunicați atât în ​​aspectele sociale și de afaceri ale vieții dvs., oferind mai multe oportunități de a împărtăși poveștile unei comunități.

Dacă sunteți interesat de acest program, contactați școala pentru informații despre prețuri și taxe. Jurnalismul poate fi studiat pe plan internațional. Școlile au adesea prețuri diferite pentru cursuri.

Există multe opțiuni de carieră ca jurnalist cu o diplomă de masterat. Dacă sunteți pasionat de libertatea presei, luați în considerare posibilitatea de a deveni un jurnalist de investigație, un reporter sau un editor de ziare. Fiecare dintre aceste locuri de muncă se îndreaptă rapid și se concentrează asupra timpului prezent. Profesioniștii din domeniul relațiilor publice și specialiștii în marketing sunt foarte solicitați dacă sunteți interesați de publicitate și de afaceri. Dacă aceste cariere nu sunt pentru dvs., luați în considerare posibilitatea de a deveni un director tehnic de scriere sau un scriitor independent. Scriitorii sportului, specialiștii în media sociale și fotojurnaliștii sunt și opțiuni plauzibile.

Faceți o mică cercetare pentru a găsi cursuri și cursuri online pentru un Master în Jurnalism. Există multe școli și universități care au grade online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Jurnalism și comunicare în masă
  • Jurnalism
Domenii de studiu
  • Jurnalism și comunicare în masă (48)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu