Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 2 Diplome de Masterat în Jurnalism de investigație 2024

2 Masterat Programe în Jurnalism de investigație 2024

Prezentare generală

Mulți studenți de colegiu decid să urmeze o diplomă de master după ce au obținut diploma de licență. Învățătorul este atât de important pentru elevii să înțeleagă disciplina aleasă și își extinde experiența în domeniu. Cei care doresc să se scufunde mai profund într-o profesie ar putea dori să ia în considerare o diplomă de masterat.

Ce este un Maestru în Jurnalismul de Investigație? Un astfel de program se concentrează pe construirea unei înțelegeri aspirante a reporterului cu privire la modul în care să gestionăm mai bine investigarea unei știri complicate. Dincolo de colectarea și cercetarea conducerii, a interviurilor și a informațiilor, programul poate, de asemenea, să introducă studenților tehnici de investigație înfloritoare, inclusiv tehnologii, cum ar fi droni, și modalități de a spune o poveste, inclusiv podcast-uri și medii digitale.

Absolvenții în general părăsesc programul cu abilități puternice de cercetare. Ar trebui să înțeleagă mai bine cum să raporteze știrile, inclusiv mass-media noi, și ce media se potrivește cel mai bine unei povestiri speciale. De asemenea, pot dezvolta abilități de producție, aplicabile jurnalismului de difuzare și digital, permițându-le să lucreze în spatele camerei.

Comparați școli atunci când căutați colegiul potrivit. În cazul în care un student decide să studieze, are cel mai mare impact asupra costurilor de școlarizare. Școlile publice și private pot diferi foarte mult. Timpul pentru finalizarea cursului poate varia, de asemenea. Un student cu normă întreagă poate lua mai mult timp decât un student cu normă întreagă. În general, majoritatea programelor de masterat au nevoie de doi ani pentru a termina.

Absolvenții pot găsi o slujbă în emisiuni, în presă și în medii digitale. Titlurile profesionale populare includ editor, reporter și producător. Unii jurnaliști de investigație continuă să ancoreze știrile naționale și locale la posturile de emisie și de cablu. Alții își pot transforma aptitudinile în filme documentare și producție, devenind regizori sau scenaristi. Unii pot deveni chiar și comercianți de conținut la companii, folosind abilitățile lor de a spune povestiri despre afacere.

Școlile din întreaga lume oferă o diplomă de master în jurnalism de investigație. Aceleași școli pot oferi, de asemenea, câteva clase sau grade online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Jurnalism și comunicare în masă
  • Jurnalism
  • Jurnalism de investigație
Domenii de studiu
  • Jurnalism și comunicare în masă (2)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu