Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 5 Diplome de Masterat în Japoneză 2024

5 Masterat Programe în Japoneză 2024

Prezentare generală

Pentru cei care au absolvit deja o diplomă de licență și doresc să se angajeze în studii superioare într-un domeniu academic sau să obțină calificări profesionale mai mari pentru a-și desfășura o anumită carieră, o diplomă de master oferă aceste oportunități. Este punctul de intrare în studii postuniversitare.

Ce este un maestru în limba japoneză? Acest grad invită studenții să efectueze studii avansate în limba japoneză cu acces la resurse de cercetare și educaționale. Cursurile pot implica citirea și traducerea textelor în limba japoneză și clasicul japonez. În mod obișnuit, accentul se pune pe avansarea înțelegerii limbii și culturii, inclusiv a literaturii, a filozofiei și a istoriei. Programele pot include și comunicarea japoneză orală și scrisă, metodele de predare a limbii, bilingvismul, fonetica, planificarea și politica pentru educatori.

Elevii urmăresc o diplomă de master în limba japoneză în primul rând pentru a-și îmbunătăți stăpânirea limbii japoneze și aprofundează studiile lor în cultura japoneză. Ei își pot îmbunătăți abilitățile de comunicare orală și scrisă, pot învăța metodele de predare eficiente și își pot perfecționa abilitățile de cercetare.

Costurile de studii pentru un master în limba japoneză variază, în funcție de durata programului, de instituția de învățământ și de țara sa de origine. Gradele din acest domeniu pot dura doi până la patru ani pentru a câștiga.

Absolvenții de masterat în programele japoneze pot deveni experți în limba, cultura și societatea japoneză. Ei sunt deseori foarte calificați și instruiți pentru a preda japonezii la diferite niveluri. Cariile academice ca lectori și cercetători sunt opțiunea cea mai probabilă, studiile doctorale fiind următorul pas după absolvirea masteratului. Alte opțiuni de locuri de muncă pot include consultant pentru programe universitare de nivel internațional de studii în străinătate sau departamente de limbă japoneză și posturi în companii unde este necesară fluență în limba japoneză.

Există programe de campus on-line și în persoană, disponibile în campus, cu opțiuni full-time și part-time disponibile în întreaga lume pentru a vă satisface nevoile de planificare. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

 • Masterat
 • Limbi străine
 • Japoneză
Domenii de studiu
 • Limbi străine (5)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  Domenii de studiu conexe