Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 6 Diplome de Masterat în Istorie socială 2024

6 Masterat Programe în Istorie socială 2024

Prezentare generală

Pentru studenții care doresc să-și extindă experiența în domeniul lor ales și să fie eligibili pentru oportunități de carieră mai prestigioase, obținerea unui masterat poate fi răspunsul. Acest tip de grad este disponibil pentru studenții care au o diplomă de licență.

Ce este un Maestru în Istoria Socială? Acest tip de diplomă oferă studenților cunoștințe de specialitate ale diverselor societăți și diferențele culturale dintre ele. Cursurile pot să acopere diferite religii, așteptări sociale sau obiceiuri culturale. Fiecare clasă este concepută în mod tipic pentru a explora în profunzime societățile contemporane și pentru a ajuta studenții să dezvolte o mai mare înțelegere și apreciere pentru diversitatea culturală. O înțelegere fermă a istoriei sociale ar putea ajuta elevii să înțeleagă mai bine problemele sociale actuale.

O diplomă în istoria socială poate ajuta elevii să dobândească anumite abilități care ar putea duce la o varietate mai mare de locuri de muncă cu venituri mari în viitor. Elevii pot dezvolta abilități analitice excelente care pot contribui la continuarea carierei și pot dezvolta abilități esențiale de rezolvare a problemelor și de comunicare, care sunt utile în viață.

Ar putea dura de la unu la trei ani pentru a obține un Master în Istoria Socială. Costul variază de la școală la școală. Durata și localizarea programului ar putea afecta prețul, deci este mai bine să contactați universitățile pentru o estimare corectă.

Persoanele cu studii de istorie socială pot găsi locuri de muncă în multe domenii. Un număr de studenți aleg să devină profesori, în timp ce alții preferă locuri de muncă ca cercetători. Unii decid să-și desfășoare cariera ca istorici, lucrând într-o bibliotecă sau într-un muzeu. Unii studenți găsesc locuri de muncă ca funcționari guvernamentali, iar alții lucrează cu grupuri umanitare. Chiar și o carieră în politică sau un post de jurnalist ar putea fi opțiuni pentru mulți studenți.

Pentru a oferi elevilor din întreaga lume acces la programele de masterat, multe universități au început să ofere cursuri online împreună cu cele din campus. Clasele online oferă studenților o mai mare flexibilitate cu programele lor. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii umaniste
  • Istorie
  • Istorie socială
Domenii de studiu
  • Studii umaniste (6)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu