Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 6 Diplome de Masterat în Istorie modernă 2023

6 Masterat Programe în Istorie modernă 2023

overview

Programele de masterat sunt disponibile pentru studenții care au absolvit o diplomă de licență într-un domeniu conex. Cei înscriși explorează subiecte teoretice detaliate și sunt constrânși să demonstreze competența cu cursurile lor. Aceste programe necesită, în general, doi ani suplimentari de studiu cu normă întreagă pentru a fi finalizați.

Poate vă întrebați ce este un Maestru în Istoria Modernă? Seamănă foarte mult cu un program de istorie generală, dar se concentrează în cea mai mare parte pe probleme legate de cele mai recente două secole. Elevii petrec timpul cercetând evenimente importante care au modelat lumea modernă. Temele includ adesea tendințe politice, conflicte și sisteme economice. Unele programe vor avea o abordare globală și vor explora o serie de culturi și evenimente. Alții se vor restrânge la puterile occidentale, cum ar fi Marea Britanie și Statele Unite. Indiferent, progresele tehnologice rapide și expansiunea culturală domină multe discuții.

Cercetarea este o componentă majoră a acestor programe, iar elevii dezvoltă abilități analitice prin exercițiile lor de cercetare. Ei învață să evalueze critic sursele de informații și să le clasifice pe baza autenticității. Elevii învață de asemenea să păstreze înregistrări exacte și să-și îmbunătățească abilitățile de scriere și de comunicare.

Taxele de școlarizare și taxe sunt stabilite de universități. Persoanele interesate ar trebui să contacteze departamentele de admitere ale instituțiilor examinate.

După terminarea unuia dintre aceste grade, absolvenții sunt pregătiți pentru o varietate de cariere. Unii devin educatori și predau clase la diferite nivele ale sistemelor educaționale publice și private. Absolvenții pot lucra, de asemenea, pentru a dezvolta noi resurse educaționale. Capacitățile lor analitice îi permit să critice, să editeze și să scrie manuale și materiale de învățare. Unii lucrează ca jurnaliști în domenii legate de evenimentele curente.Alții sunt angajați în muzee ca curatori sau vorbitori pe teme speciale de interes istoric.

Este important să se ia în considerare cât mai multe posibilități înainte de a se decide un program specific. Dacă nu puteți pleca la muncă sau călătoriți pentru cursuri tradiționale, puteți beneficia de o universitate online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

read_more

filters

  • Masterat
  • Studii umaniste
  • Istorie
  • Istorie modernă
fields_of_study
  • Studii umaniste (6)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format