Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 11 Diplome de Masterat în Istorie culturală 2024

11 Masterat Programe în Istorie culturală 2024

Prezentare generală

Elevii cu studii superioare care doresc să continue să-și dezvolte cunoștințele ar putea dori să urmeze o diplomă de masterat. Acest lucru oferă o înțelegere avansată într-o anumită zonă de studiu și de multe ori durează doi sau trei ani pentru a fi finalizați.

Ce este un Maestru în istoria culturală? Finalizarea acestui grad indică faptul că un student are o înțelegere profundă a multiculturalismului și a relației dintre artă și cultură în întreaga istorie. Majoritatea programelor includ cursuri legate de metodologia bibliotecii, practicile muzeale, afacerile și scrierea istoriei artei, teoria și interpretarea. Elevii au adesea șansa de a lua electives în domenii specifice, cum ar fi istoria occidentală, arta Chinei și Japoniei, istoria fotografiei, fundațiile arhitecturii și fundațiile artei romane.

Elevii care iau un program de masterat în mod obișnuit învață cum să fie motivați și să ia inițiativa pe proiecte. Ei beneficiază, de asemenea, prin dezvoltarea de competențe analitice și de cercetare care să contribuie la cariera absolventului.

Costul școlarizării este adesea o preocupare a studenților interesați. Deoarece costurile pot varia foarte mult pe baza localizării, a duratei programului și a cerințelor curriculare specifice, studenții ar trebui să contacteze diferite școli pentru a afla taxele specifice și alte taxe.

Absolvenții care dețin o diplomă de master în istoria culturală pot alege să lucreze într-o varietate de cariere în multe medii diferite. Unele titluri tipice de locuri de muncă pot include curator muzeu, istoric de artă, învățat, profesor de istorie și ghid turistic. Un grad de absolvent este, de asemenea, util pentru cei care doresc să urmeze o carieră în domeniul cercetării, jurnalismului, dezvoltării curriculumului, criticii artistice, activității de galerie, distribuției de artă și călătoriilor.

Un grad în istoria culturală poate fi obținut la o instituție locală, la o școală internațională și chiar online. Utilizați baza de date și căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii umaniste
  • Istorie
  • Istorie culturală
Domenii de studiu
  • Studii umaniste (11)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu