Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Diplome de Masterat în Istorie modernă timpurie 2024

Masterat Programe în Istorie modernă timpurie 2024

Prezentare generală

Un program de master constă în învățare și cercetare avansată într-un domeniu specific de studiu. Participanții pot fi absolvit recent o diplomă de licență sau pot fi profesioniști actuali care doresc să își sporească cunoștințele pentru a-și îmbunătăți opțiunile de carieră.

Ce este un maestru în istoria modernă timpurie? Acest program oferă studenților posibilitatea de a studia istoria modernă timpurie a diferitelor țări. Fiecare program poate avea un accent special, fie că este vorba de Europa, Marea Britanie, Statele Unite sau altă țară din străinătate. Prin cercetări independente, seminarii și proiecte de grup, studenții sunt introduși în subiecte precum globalizarea moderna timpurie, abordările reformei, revoluția științifică și femeile din Europa modernă timpurie. Elevii pot alege, de asemenea, să studieze electives cum ar fi animalele exotice din Europa, Shakespeare sau violența în Europa moderna timpurie.

Elevii care urmăresc acest grad dobândesc abilități de cercetare cum ar fi localizarea materialelor și stocarea rezultatelor. De asemenea, ei învață cum să organizeze, să gestioneze proiectele și să prezinte rezultatele într-un mod eficient. Aceste abilități merg foarte mult spre a face un absolvent un candidat viabil pentru o multitudine de locuri de muncă.

Elevii interesați de acest grad nu ar trebui să lase finanțarea să se împiedice de o educație. Școlile din întreaga lume oferă acest program, iar studiile pot varia foarte mult de la unul la altul. Odată cu găsirea unor taxe și cerințe specifice, elevii ar trebui să întrebe despre orice ajutor financiar disponibil.

Absolvenții cu o diplomă în istoria modernă timpurie pot fi eligibili pentru o mare varietate de funcții avansate în serviciul public, educație, jurnalism, turism, managementul personalului, biblioteci și muzee. Titlurile profesionale specifice pot include instructor de istorie în instituții secundare sau universitare, analist istoric, scriitor de istorie, ofițer de serviciu străin, editor de conținut istoric, ghid turistic istoric și analist de informații.

Fie că sunteți interesat să vizitați școala de peste mări, în orașul dvs., sau online, există un curriculum disponibil pentru dvs. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii umaniste
  • Istorie
Domenii de studiu
  • Studii umaniste (0)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu