Keystone logo

3 Masterat Programe în Studii umaniste Istorie Istoria lumii 2024

Filtre

Filtre

  • Masterat
  • Studii umaniste
  • Istorie
  • Istoria lumii
Domenii de studiu
  • Studii umaniste (3)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Popular degree type

Popular study format

Popular locations

Masterat Programe în Studii umaniste Istorie Istoria lumii

Pentru a urma o diplomă de master, trebuie să aveți deja un grad de licență. Programul de masterat este o modalitate prin care studenții să-și aprofundeze cunoștințele pe un domeniu de studiu ales și să-și extindă perspectivele de carieră.

Ce este un Maestru în Istoria Lumii? Un master în acest domeniu de studiu durează, de obicei, doi ani pentru a finaliza și constă într-o educație în istoria postcolonială, politică, istorie socială globală și / sau istorie culturală. O persoană care urmărește o diplomă în acest domeniu poate dobândi o înțelegere mai profundă a religiei, a oamenilor, a ideilor și obiectelor, precum și a explora modul în care fiecare dintre aceste concepte interacționează unul cu celălalt. Cursurile pot pune un accent puternic pe rolul puterii, al religiei, al emoțiilor și al relațiilor sociale în fiecare cultură.

Un absolvent cu o diplomă în istoria lumii poate dezvolta multe aptitudini și trăsături valoroase, inclusiv capacitatea de a face concluzii în cunoștință de cauză pe baza unei înțelegeri aprofundate a unui subiect cercetat. Elevii din acest domeniu tind să fie mai critici față de informațiile care le sunt oferite, dar mai compasiune și înțelegere a celorlalți. Fiecare dintre aceste trăsături poate servi indivizilor în toate aspectele vieții lor.

Costul unui masterat variază considerabil și depinde de o serie de factori. În cazul în care studenții trăiesc, indiferent dacă își iau cursurile online sau în sala de clasă și cât timp durata programului poate afecta prețul final.

Absolvenții acestui domeniu au tendința să afle că fac bine prin înființarea propriilor cercetări ca doctoranzi. Cu toate acestea, cei care nu doresc să continue să meargă la școală pot găsi, de asemenea, succese la institutele de cercetare ca cercetători, instituții academice ca profesori și profesori, muzee ca experți în patrimoniu și agenții guvernamentale ca diplomați. Persoanele fizice pot, de asemenea, să se califice pentru carieră în jurnalism, scris și marketing.

Multe universități au un program de master în istoria globală, cu un număr care oferă cursuri online pentru ușurință și comoditate. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.