Keystone logo

77 Masterat Programe în Arta spectacolului Muzică Interpretare muzicală 2024

Filtre

Filtre

  • Masterat
  • Arta spectacolului
  • Muzică
  • Interpretare muzicală
Domenii de studiu
  • Arta spectacolului (77)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Masterat Programe în Arta spectacolului Muzică Interpretare muzicală

Un Master în Performanțele Muzicale pregătește studenții să urmeze o varietate de cariere în industria muzicală prin predarea teoriei muzicii și a tehnicii, precum și oferind studenților posibilitatea de a-și exersa abilitățile în setările corale și orchestrale.

&nbsp

Ce este un Master în performanță muzicală? Un Master în Performanțele Muzicale este un program care învață teoria muzicii studenților, repertoriul și performanțele solo, pedagogia, dicția și formarea muzicală pertinente pentru domeniul de studiu individual urmărit. Elevii pot alege dintr-o varietate de specializări, inclusiv oboe, voce, violoncel, clarinet, corn francez, fagot, tubă, trompetă, viola, harpă, oboe, bass, organ, pian și multe altele. Elevii pot lucra pentru o gamă largă de opțiuni de carieră în domeniul muzical.

&nbsp

Elevii care finalizează un program de masterat în performanța muzicală beneficiază de învățarea competențelor pertinente care le permit să urmeze cu profesionalism cariere profesionale în industria muzicală. După finalizarea cu succes a programului, elevii vor fi echipați cu abilitățile și încrederea de care au nevoie pentru a deveni de succes în industria muzicală.

&nbsp

Costul unui masterat în performanța muzicală variază în mod semnificativ pe baza instituției individuale, precum și a țării în care se bazează. Elevii se pot aștepta să finalizeze programul în termen de doi până la cinci ani, în funcție de faptul că aceștia sunt studenți cu normă întreagă sau cu normă redusă.

&nbsp

Un master în performanță muzicală permite studenților să caute oportunități de carieră în diferite domenii, inclusiv: educație, performanță muzicală, coaching vocal personal, compunere, management artistic, producție audio, pianist colaborator, acustician, acompaniator, consultant de copyright, lyricist și dirijor. Elevii care doresc să urmeze o carieră în industria muzicală vor avea un succes mai mare la finalizarea unei diplome de master în muzică.

&nbsp

Un Master în Performanțele Muzicale poate deschide multe oportunități pentru o varietate de cariere legate de muzică. Dacă doriți să continuați un master în muzică de performanță, căutați programul dvs. de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere prin completarea formularului de plumb.