Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 12 Diplome de Masterat în Interpretare 2024

12 Masterat Programe în Interpretare 2024

Prezentare generală

În general, care necesită aproximativ doi ani de câștigat, o diplomă de master este o modalitate pentru un student de a dobândi o cunoaștere mai bună a domeniului ales. Acest tip de diplomă este o pregătire excelentă pentru o carieră academică sau un loc de muncă profesional și este disponibilă într-o serie de subiecte diferite.

Doar ceea ce este un maestru în interpretare? Acest tip de program se concentrează asupra modului în care o limbă este tradusă în alta în timpul unor cazuri de comunicare interpersonală. În timp ce traducerea se referă la o varietate de procese, inclusiv lucrul cu cuvântul scris, studiul interpretării este, de obicei, limitat la interacțiunile în timp real între persoanele care vorbesc diferite limbi. Elevii pot învăța tehnici de interpretare și bune practici, precum și abilități generale de comunicare. În plus, ei ar putea să studieze în profunzime limbile alese pentru a-și îmbunătăți abilitățile.

Programe precum acestea pot ajuta elevii să dobândească abilități importante care le pot aduce beneficii la locul de muncă, cum ar fi comunicarea clară și interacțiunea interpersonală eficientă. În plus, elevii pot să-și îmbunătățească abilitățile de limbă străină.

Costul unui grad de masterat în interpretare va depinde de o serie de factori diferiți. Elevii trebuie să fie siguri că vor contacta direct școala aleasă în mod direct, astfel încât aceștia să poată primi informații exacte și actualizate cu privire la programele în care ar dori să se înscrie.

Cei care termină o diplomă de master în interpretare continuă să lucreze în calitate de interpreți, ajutând oamenii din întreaga lume să comunice în limbi străine. Acestea ar putea lucra pentru întreprinderi, companii de știri, organizații non-profit, agenții guvernamentale sau alte organizații pe tot parcursul carierei. În plus, cei cu o diplomă de interpretare pot, de asemenea, să poată lucra ca traducători, analiști de limbă sau chiar educatori.

Dacă sunteți interesat să câștigați unul dintre aceste grade, acum este momentul să începeți. Doar căutați programul dvs. de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii umaniste
  • Studii lingvistice
  • Interpretare
Domenii de studiu
  • Studii umaniste (12)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu