Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 28 Diplome de Masterat în Consultanță în afaceri 2024

28 Masterat Programe în Consultanță în afaceri 2024

Prezentare generală

Business Intelligence deține potențialul de organizații pentru a introduce cantități mari de informații despre toate este proceselor și a capacităților și de ieșire de noi oportunități, strategii, avantajul competitiv și stabilitate. Master în Business Intelligence elevii vor învăța să raporteze și să analizeze informații de afaceri legate de utilizarea unor instrumente și tehnologii, cum ar fi analiza comparativă, minerit, prelucrarea complex eveniment, management de afaceri de performanță, minerit proces, analiză predictivă, text mining, procesare analitică on-line și prescriptiv Analytics . Multe Master în programe de Business Intelligence va acoperi Six Sigma și conceptul de poveste de afaceri pentru a identifica procesele de afaceri ideal pentru îmbunătățire și justifica propunerile de schimbare.

Master în programe de gradul de Business Intelligence oferă masterat de specialitate de grade Stiinta in e-Business, sistemele inteligente de transport și servicii, Informatică și managementul strategic.Disponibil la universități și școli de afaceri din Birmingham, Londra, Borås, Denver si la Barcelona, ​​printre altele, elevii au o varietate de programe recomandate pentru a alege de la atunci când se decide care grad de Master în Business Intelligence pentru a urmări. Master în programe de Business Intelligence de obicei ultimele unu la doi ani și culminează într-un proiect de teza de masterat.

Dacă ați terminat o diplomă de licență 's într-un legate de subiect, și-ar dori să adăugați un avantaj competitiv pentru curriculum vitae, de ce nu afla mai multe despre Master în programe de gradul de Business Intelligence la oricare dintre universitățile recomandate sau scoli de afaceri de mai jos !

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii de afaceri
  • Afaceri
  • Consultanță în afaceri
Domenii de studiu
  • Studii de afaceri (28)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu