Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 45 Diplome de Masterat în Inteligență artificială 2024

45 Masterat Programe în Inteligență artificială 2024

Prezentare generală

Înscrierea într-un program de master după obținerea unei diplome de licență poate oferi studenților cunoștințe avansate în subiecte care își îmbunătățește cariera. Acest grad poate califica studenții ca experți în domeniile alese și le face eligibili pentru o selecție mai largă de locuri de muncă cu plată înaltă decât dacă au doar o diplomă de licență.

Ce este un Maestru în Inteligența Artificială? Este un program conceput pentru a oferi studenților o înțelegere mai profundă a tehnologiei și a aplicării logicii pentru a crea inteligența artificială. Elevii pot studia mecanici, cum ar fi inginerie și robotică, în timp ce se află în cursuri care explorează principiile logicii, programării și inteligenței. Fiecare curs oferă de obicei studenților cunoștințe aprofundate despre un aspect al învățării mașinilor și îi învață să creeze și să programeze proiecte unice pentru domeniul inteligenței artificiale.

Multe abilități pot fi dezvoltate în timpul unui program de masterat care ar putea duce la locuri de muncă de înaltă plătire și avansări în carieră în viitor. Elevii pot dezvolta abilități critice și tehnologice care îi ajută să exceleze în domeniul carierei și pot, de asemenea, să învețe abilități esențiale de rezolvare a problemelor.

Deoarece poate dura de la un an la trei ani pentru a termina o diplomă de masterat, costul variază drastic. Fiecare școală este diferită și are propriile taxe de școlarizare stabilite, iar locația cursurilor ar putea afecta și prețul.

Domeniul inteligenței artificiale este relativ nou și interesant, iar un număr de cariere interesante sunt disponibile pentru cei cu gradul potrivit. Unii studenți pot alege să lucreze ca ingineri software, în timp ce alții preferă cariere ca analisti. Mulți găsesc poziții ca dezvoltatori. Locurile de muncă care lucrează cu aplicații de învățare automată pot fi, de asemenea, disponibile, iar noi oportunități de carieră continuă să apară pe măsura extinderii pieței.

Echilibrarea vieții personale cu educația este o provocare pentru mulți studenți. Un număr de universități au început să ofere cursuri online pentru a oferi studenților flexibilitatea de care au nevoie pentru a reuși. Pentru a găsi o universitate care să răspundă nevoilor dvs., căutați programul dvs. de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

 • Masterat
 • Studii tehnologice
 • Inteligență artificială
Domenii de studiu
 • Studii tehnologice (45)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu