Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 6 Diplome de Masterat în Instruire sportivă 2023/2024

6 Masterat Programe în Instruire sportivă 2023/2024

Prezentare generală

O diplomă de master este adesea primul pas în obținerea unei poziții profesionale avansate sau specializate. Aceste programe au tendința de a oferi specializări pentru studenții care au obținut deja o diplomă de licență.

Ce este un Master în Coaching Sport? Aceste programe funcționează din ipoteza testată că abilitatea de a ghida și de a motiva sportivii poate fi cultivată printr-un studiu atent și o experiență practică. Cursurile obișnuite acoperă adesea subiectele din psihologie, teoria sportivă și prevenirea accidentelor. Deoarece aceste programe tind să se concentreze asupra dobândirii abilităților de coaching, există de multe ori exerciții practice care implică conducerea echipei într-un mediu competitiv. De asemenea, s-ar putea aștepta să obțină sfaturi de la antrenori de succes și de la profesioniști din industrie, alături de idei de la teoreticieni și educatori. Cercetarea și elaborarea de lucrări pentru publicarea în reviste profesionale sunt, de asemenea, adesea un punct central al acestor programe.

Abilitățile de formare perfecționate pe parcursul obținerii unui Master în Sport Coaching pot include capacitatea de a motiva persoane și grupuri. Abilitățile organizaționale și de comunicare necesare pentru a finaliza majoritatea programelor de masterat sunt, de asemenea, adesea utile într-o varietate de aplicații.

Nivelurile de coaching sunt adesea o investiție semnificativă în viitorul lor. Asigurați-vă că știți amploarea investiției dvs. contactând departamentul relevant din fiecare instituție înainte de a vă depune o cerere.

Majoritatea persoanelor care urmăresc o diplomă de master în acest domeniu fac acest lucru cu intenția de a deveni un antrenor atletic. Acestea sunt poziții de conducere care necesită adesea un nivel ridicat de anduranță fizică și de energie din partea candidaților. Absolvenții recenți ar putea găsi un loc de muncă ca antrenor asistent sau antrenor specializat într-o zonă relevantă pentru gradul lor. Acești indivizi adesea ghidează sportivii cu sfaturi bazate pe date și comunică cu conducătorii autocarelor.

O iubire a sportului ar putea fi fundamentul unei cariere academice de succes. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Sport
  • Studii sportive
  • Instruire sportivă
Domenii de studiu
  • Sport (6)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu