Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 36 Diplome de Masterat în Inovație și antreprenoriat 2024

36 Masterat Programe în Inovație și antreprenoriat 2024

Prezentare generală

Este nevoie de un set special de abilități de a porni o afacere în stare proaspătă sau proiect. Nu toată lumea are aptitudinile sau curajul de a explora necunoscutul. Cei cu un Master în inovație și antreprenoriat sunt echipate cu cunoștințe și firmelor de exercițiu trebuie să dezvolte idei în oportunități și de a ajunge noi piețe.

&nbsp

Ce este un Masterat în inovație și antreprenoriat? Este un grad avansat, care îmbunătățește competențele profesioniștilor din domeniul afacerilor talentați dincolo de nivelul de absolvent. De asemenea, se concentrează pe crearea liderilor care sunt dispuși să își asume riscuri și de a explora noi idei. Cursuri constă adesea dintr-o revizuire de subiecte de afaceri de bază, inclusiv structuri organizatorice, finanțe, economie și drept. Subiecte avansate se ocupe cu elaborarea de planuri de afaceri, management de proiect, cercetare, dezvoltare de produse și marketing strategic. Elevii pot alege să se concentreze pe o industrie sau tehnologii.

&nbsp

Ca absolvenți, studenții sunt pregătiți pentru a evalua noi idei și selectați cele mai profitabile pentru dezvoltarea în continuare. Aceste programe spori de comunicare și de raționament capacitățile de absolvenți de concentrarea eforturilor privind crearea de planuri și de a vedea proiectele până la finalizare. Pașii pentru inovare de succes sunt învățate, iar elevii sunt capabili să ambarcațiunile, vinde și lansarea de noi idei de afaceri. Elevii știu cum să dobândească finanțare și manevra prin capcanele proceselor de reglementare.

&nbsp

Costul unui Masterat în inovație și spirit antreprenorial Programul variază în funcție de universitate. Persoanele interesate trebuie să contacteze departamentele de admitere ale instituțiilor lor de alegere pentru detalii despre taxe și școlarizare. Cele mai multe programe va necesita cel puțin doi ani de studiu. Cheltuieli de viață și costuri de materiale ar trebui să fie, de asemenea, planificate în avans.

&nbsp

La finalizarea programului lor, absolvenții sunt gata pentru a intra în forța de muncă în calitate de manageri de proiect și cercetători. Multe găsi locuri de muncă cu firme tehnologice de ghidare dezvoltarea de noi instrumente software și hardware. Alții preferă să lucreze independent și sunt capabile de pornire și gestionarea propriilor companii. Unii găsi de lucru plină de satisfacții ca analiști și consultanți.

&nbsp

Este important să se ia în considerare cât mai multe opțiuni posibil înainte de a decide asupra unui program. Pentru studenții internaționali și profesioniștilor care lucrează, universitățile on-line oferă o educație de calitate care se încadrează în limitele de stil de viata. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii de afaceri
  • Antreprenoriat
  • Inovație și antreprenoriat
Domenii de studiu
  • Studii de afaceri (36)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu