Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 36 Diplome de Masterat în Inovație tehnologică 2024

36 Masterat Programe în Inovație tehnologică 2024

Prezentare generală

Elevii care urmează o diplomă de master își speră de multe ori să își dezvolte în continuare cunoștințele într-un domeniu academic. Mulți studenți utilizează aceste programe pentru a le ajuta să se pregătească pentru un rol mai dezvoltat în industria la alegere.

Ce este un Master in Inovare în Tehnologie? Un accent în inovarea tehnologică oferă studenților un spațiu pentru a explora intersecția unică între designul tehnologic și dezvoltarea produsului. Adesea, aceste programe pot fi însoțite de un accent pe abordările de inginerie și de a ajuta elevii să dobândească abilități antreprenoriale și de management împreună cu înțelegerea tehnică. Programele se concentrează deseori pe dezvoltarea de afaceri profitabile și produse comerciale. Cursurile acoperă de obicei subiecte precum strategia de afaceri, designul de diagnostic, politicile, invenția, dezvoltarea produselor, managementul, durabilitatea și proprietatea intelectuală.

Acest program poate ajuta elevii să dobândească abilități importante din industrie. Abilitățile de management dobândite în timpul programului pot contribui la lansarea unor oportunități de carieră îmbunătățite. În plus, dezvoltarea îmbunătățită a produselor și abilitățile tehnologice pot ajuta elevii să-și extindă cariera și să-și îmbunătățească salariile viitoare.

Când se iau în considerare costurile, studenții trebuie să se uite la instituțiile individuale care își stabilesc propriile taxe. Durata poate afecta în mare măsură costul general al studiului, iar elevii ar putea avea nevoie să evalueze în mod corespunzător.

Finalizarea unui Master in Inovare Tehnologică poate deschide opțiuni de carieră interesante noilor absolvenți. Mulți studenți pot alege posturi de manageri de inovare la corporații de tehnologie. În această calitate, persoanele se pot concentra în special pe gestionarea inovației în cadrul unui lanț de aprovizionare și a unor operațiuni. În plus, unii studenți pot găsi posturi de manageri de proiectare la companii de inginerie, comunicații și tehnologii. În afara acestei capacități, studenții pot alege să lucreze în ceea ce privește cererea consumatorilor și relațiile cu mass-media în calitate de manageri de marketing. Aceste programe oferă, de asemenea, o oportunitate excelentă pentru studenți de a dobândi abilitățile necesare pentru a-și începe propria afacere profitabilă în domeniul tehnologiei.

Programele localizate într-o varietate de țări oferă un Master in Inovare în Tehnologie. Programele online pot fi o opțiune alternativă la platformele tradiționale. Pentru a începe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii tehnologice
  • Inovație tehnologică
Domenii de studiu
  • Studii tehnologice (36)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu