Keystone logo

32 Masterat Programe în Studii de inginerie Construcții Inginerie structurală 2024

Filtre

Filtre

  • Masterat
  • Studii de inginerie
  • Construcții
  • Inginerie structurală
Domenii de studiu
  • Studii de inginerie (32)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Masterat Programe în Studii de inginerie Construcții Inginerie structurală

Un program de masterat este un curs de studiu de obicei de peste un an și jumătate până la trei ani și destinat să îmbunătățească și să clarifice educația anterioară sau experiența profesională. Ar putea implica cursuri concentrate, cercetare și practică pe teren.

Ce este un Maestru în Ingineria Structurală? Ingineria structurală, în general, este studiul modului în care forța interacționează cu materialele. Efectuarea unei predicții rezonabile în ceea ce privește comportamentul structurilor complexe sub sarcină, cum ar fi barajele care dețin apă sau clădirile înalte în condiții eoliene, tinde să necesite atât cunoaștere expansivă, cât și atenție la detalii critice. Un program de Master în Ingineria Structurală încearcă de obicei să pregătească absolvenții pentru a face astfel de predicții prin investigații privind mecanica fluidelor, elementele finite, modelarea sistemelor și mecanica defecțiunilor. Elective ar putea include inginerie cutremur, lucrări de terasament sau poromechanică.

Învățământul în inginerie dezvoltă deseori abilități de rezolvare a problemelor care îi ajută pe absolvenți să abordeze orice puzzle logic pe care îl întâlnesc. Mai exact, înțelegerea modului în care materialele specifice se comportă în forță ar putea ajuta inginerii să dezvolte poduri, drumuri sau chiar nave mai eficiente. La un nivel de carieră, un profesionist actual ar putea folosi accentul rafinat al acestui program de masterat pentru a avansa poziția sa.

Un program de inginer de masterat necesită deseori o muncă de laborator sau o tehnologie avansată de modelare și, ca atare, ar putea costa mai mult decât grade în arte. Este adesea mai bine să verificați direct costul școlarizării cu fiecare școală.

Un absolvent cu experiență academică ar putea găsi locuri de muncă numai la nivel de intrare. Guvernele deseori angajează echipe de ingineri structurali pentru a analiza, proiecta și implementa proiecte de lucrări publice. Inginerii experimentați pot folosi o diplomă de master pentru a-și spori șansele de a-și asigura o poziție de conducere sau o activitate de cercetare avansată. Cei cu experiență extinsă ar putea găsi că dobândirea unui grad avansat conferă credibilitatea necesară pentru consultanță și consultanță independente.

Ingineria structurală rămâne o funcție esențială în societate și un subiect popular în universități, fapt care conduce la numeroase opțiuni pentru potențialii studenți. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.