Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 48 Diplome de Masterat în Inginerie software 2024

48 Masterat Programe în Inginerie software 2024

Prezentare generală

Mulți studenți care decid să urmeze o diplomă de master aleg să exploreze cursuri concentrându-se pe tehnologia de calcul. Ținând un grad avansat în acest domeniu oferă un avantaj competitiv în acest domeniu extrem de solicitante.

&nbsp

Ce este un Master în Inginerie Software? Un maestru în Inginerie Software echipează studenții cu cunoștințe esențiale, cum ar fi implementarea de noi tehnologii pentru a concura în mediul global. Participanții vor învăța, de asemenea, despre blocurile de bază ale ingineriei software; aceasta poate include teme universale atinge fiecare segment al societății, precum și de conducere inovare și schimbare în medicină, apărare și aerospațială. Elevii selectați opțiunile din o gamă extinsă de cursuri care se potrivesc interesele lor, inclusiv analiza software, verificare sistem, design și arhitectură, precum și de stocare a datelor și regăsire.

&nbsp

Există multe motive pentru care elevii hotărăsc să urmeze un Master în Inginerie Software.De exemplu, programul învață o varietate de concepte, inclusiv management de proiect software și interacțiunea om-calculator. În plus, un grad avansat în acest domeniu permite persoanelor să avanseze rapid în mediul evoluție de inginerie software.

&nbsp

Costul fluctuează în funcție de instituția, iar cursul dureaza de obicei între unu și trei ani. Este necesar ca viitorii studenți să cerceteze școala bine pentru a vă asigura că programul oferit se potriveste scopurilor lor anticipate.

&nbsp

Persoanele care câștigă o diplomă de master se afla în cerere mare pentru un număr de posturi, cum ar fi un inginer analist baze de date, administrator de rețea sau aplicații software. Aceste oportunități de angajare devin tot mai competitiv. Elevii vor dezvolta o bază puternică de inginerie software de a învăța cum să interacționeze cu facultate, studenți și profesioniștii din industrie, prin experiențe de învățare intensivă.

&nbsp

Opțiunile sunt disponibile la o varietate de universități. Programele online sunt o alegere excelenta pentru studenții care locuiesc în zone ale lumii, cu acces limitat la o instalație. Opțiuni bazate pe Internet răspunde, de asemenea, la persoanele care au nevoie de un program flexibil. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii tehnologice
  • Știința calculatoarelor
  • Inginerie software
Domenii de studiu
  • Studii tehnologice (48)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu