Keystone logo

6 Masterat Programe în Studii de inginerie Inginerie maritimă Inginerie oceanică 2024

Filtre

Filtre

  • Masterat
  • Studii de inginerie
  • Inginerie maritimă
  • Inginerie oceanică
Domenii de studiu
  • Studii de inginerie (6)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Masterat Programe în Studii de inginerie Inginerie maritimă Inginerie oceanică

Un maestru 's grad este un curs avansat de studii deschise pentru studenții care au absolvit o diplomă de licență. Cele mai multe programe de master 's grad necesită trei ani pentru a finaliza, și de obicei dispun de o combinație de cursuri și lucru desigur cu cercetarea practic. Un maestru 's Teza de doctorat este, în general, necesar ca o componentă a câștiga grad.

Unii studenți cere, "Ce este un Master în Inginerie Ocean? " Gradul, uneori numită inginerie maritimă, se concentrează în principal pe educație și cercetare cu privire la proiectarea, construcția, și exploatarea navelor și structurilor maritime. Subiecte în studiul de inginerie ocean acoperi gama de inginerie termice, mecanice, electrice, si automatizari care se referă la centralele electrice artizanale mare și alte sisteme.

Un maestru în Ocean Engineering este o măsură care poate servi bine pentru oportunități în industriile maritime, inclusiv instalațiilor petroliere și de cercetare construite pe apă și navelor pe mare.Specialiștii în inginerie ocean stăpânească în mod tipic un domeniu specific probleme legate de valuri, curenți, și mări neregulate, precum și studiile curs în producția de energie și distribuția în condiții maritime. Inginerii ocean calificați sunt necesare în structurile de la operațiunile pe mare și centrale electrice navă ocean.

Costul unui Master în Ocean Inginerie variază grandios în funcție de mai mulți factori, cum ar fi în cazul în care programul se află și mai mult. Există mulți factori de luat în considerare în anticiparea costurilor diplomă de master 's, inclusiv timpul necesar pentru a finaliza studiile care implică trei sau patru ani.

Oportunități de carieră deschise finalizarea cu succes a diplomă de master 's în inginerie ocean includ multe poziții în domenii ale industriei maritime și departamentele și agențiile guvernamentale care supraveghează transportul maritim și de apărare navale.Nu numai nave maritime, dar și structuri maritime, cum ar fi platformele petroliere și stațiile de cercetare necesită ingineri ocean pentru a menține și opera sistemele complexe de comunicații, generarea de energie electrică și de distribuție, și mai mult.

Multe universități din întreaga lume oferă un Master in Inginerie Ocean. Cerințele programului variază. Căutați pentru programul de mai jos, iar contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.