Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 12 Diplome de Masterat în Inginerie maritimă 2023

12 Masterat Programe în Inginerie maritimă 2023

Prezentare generală

Adesea luate în urma studiilor universitare, multe programe de masterat oferă programe flexibile pentru a permite studenților să echilibreze viața și cariera cu studiile lor. Elevii primesc de obicei diplomele lor cu unu până la patru ani de studiu, deși unele programe pot avea constrângeri de durată impuse de universitate în ceea ce privește durata.

Ce este un Maestru în ingineria marină? Un Master in Inginerie Marină este conceput pentru a permite studenților să-și continue carierele de inginerie cu studii dedicate și axate pe cele mai relevante tehnologii și subiecte din industrie. Elevii studiază, în general, conceptele principale de inginerie relevante în tehnologia marină modernă, în timp ce învață despre politică, istorie, legalitate și convenții sociale care continuă să formeze domeniul astăzi. În plus față de primirea unui fundal teoretic puternic, elevii pot obține experiență hands-on prin programe de stagiu și curriculum-uri bazate pe proiecte care încurajează inovația în timp ce îmbunătățesc capacitățile de cercetare și de calcul.

Elevii care își termină studiile în acest domeniu de specialitate câștigă medii științifice solide, învață să lucreze cu software-ul și hardware-ul relevant pentru industrie și dezvoltă o înțelegere bine rotunjită a preocupărilor ecologice pertinente pentru ingineria marină. Aceste abilități pot duce studenții la avansarea în carieră și la îndeplinirea pozițiilor de pe tot globul.

Crearea unui plan fiscal pentru colegiu poate fi descurajatoare fără informațiile corecte. Elevii ar trebui să contacteze programele de interes pentru a primi informații detaliate cu privire la programele de taxe, cheltuielile anticipate de trai și alte date financiare.

Persoanele care dețin o diplomă de inginerie sunt, de obicei, în cerere mare, și acest lucru este de două ori adevărat pentru cei cu o diplomă de specialitate, cum ar fi inginerie marină. Elevii pot să-și desfășoare o carieră de oriunde din lume și să-și găsească locuri de muncă cu agenții guvernamentale, corporații majore și firme de cercetare - doar pentru a numi câteva. În afara de a deveni inginer marin, studenții pot deține, de asemenea, titluri cum ar fi inginer portuar, inginer navigație, cercetător naval de știință, arhitect naval, consultant de inginerie și inginer proiect de construcție marină.

Un Maestru în Inginerie Marină poate oferi o grămadă de oportunități indiferent dacă participați la confortul casei dvs. sau căutați cursuri în campus. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii de inginerie
  • Inginerie mecanică
  • Inginerie maritimă
Domenii de studiu
  • Studii de inginerie (12)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu