Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 54 Diplome de Masterat în Inginerie industrială 2023

54 Masterat Programe în Inginerie industrială 2023

overview

Un Masterat în Management Industrial este pentru studenții care doresc să exploreze cursuri concentrându-se pe afaceri industriale și management de inginerie. Ținând un grad avansat în acest domeniu oferă un avantaj competitiv în acest domeniu extrem de solicitante.

&nbsp

Ce este un Master în Management Industrial? Un Masterat în Management Industrial echipează studenții cu cunoștințe esențiale, cum ar fi funcționarea și organizarea proceselor industriale. Participanții vor învăța, de asemenea, despre blocurile de bază ale analizei sistemelor industriale de management facilități și comerțul internațional. Elevii pot alege opțiunile din o gamă extinsă de cursuri care se potrivesc interesele lor; aceasta poate include management de inginerie, management internațional de tehnologie și factorul uman în inginerie.

&nbsp

Există o multitudine de motive pentru care elevii hotărăsc să urmeze un Master în Management Industrial.Programul învață o varietate de concepte, inclusiv sisteme de gestionare a informațiilor și de gestionare a internațional de tehnologie. În plus, un grad avansat în acest domeniu permite persoanelor să avanseze rapid în agenții guvernamentale, firme de producție și companiile de transport maritim.

&nbsp

Costul fluctuează în funcție de instituția, iar cursul dureaza intre una si trei ani. Este necesar ca viitorii studenți să cerceteze școala bine pentru a se asigura că programul oferit se potriveste scopurilor lor anticipate.

&nbsp

Persoanele care castiga masterat lor se afla în cerere mare pentru un număr de posturi, cum ar fi un director de fabricație, coordonator de transport, manager de sisteme sau supraveghetor producție. Aceste oportunități de angajare devin tot mai competitiv.Elevii vor dezvolta o bază puternică de management industrial de a învăța cum să interacționeze cu facultate, studenți și profesioniștii din industrie, prin experiențe de învățare intensivă.

&nbsp

Opțiuni de internaționale și interne sunt disponibile la o varietate de universități. Programele online sunt o optiune ideala pentru studenții care locuiesc în întreaga lume care au acces limitat la o instalație. Opțiuni bazate pe Internet satisface, de asemenea, pentru persoanele care au nevoie de un program flexibil. Pentru a localiza școala perfectă pentru tine, cauta pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

read_more

filters

 • Masterat
 • Studii de inginerie
 • Inginerie industrială
fields_of_study
 • Studii de inginerie (54)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format