Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 54 Diplome de Masterat în Inginerie energetică 2024

54 Masterat Programe în Inginerie energetică 2024

Prezentare generală

Un domeniu divers de inginerie, care se ocupă cu eficiența energetică și de servicii, facility management, inginerie de plante, respectarea legislației de mediu și de energie alternativă, Inginerie energetică este în creștere rapidă ca cererea globală de energie crește exponențial în fiecare an. Master în Inginerie energetică elevii să învețe despre macro-implicatiile muncii lor, cântărind beneficiile de mediu și dezavantajele unor surse de energie, în timp ce a deveni experți în aspectele practice ale exploatarea, utilizarea și distribuirea de energie de la o gamă largă de surse.

Master în Inginerie elevii de energie pot alege să se specializeze într-o serie de domenii specifice, cum ar fi energia nucleară, optimizare energetică a clădirilor, Managementul Turfgrass, management de mediu, petrol și Inginerie Gaze și Energie durabilă.Bazându-se pe cunoștințele și competențele stabilite într-o diplomă de licență într-un domeniu de inginerie, un Master în Inginerie energetică continuă cursuri fundamentale în matematică și fizică avansate, combinate cu cursuri concentrat în zona țintă de concentrare. Disponibil la universități și instituții din Africa, America, Asia, Europa și Oceania, există zeci de master acreditat în programe de inginerie de energie pentru a alege de la, toate cu personal foarte bine pregătit și cu experiență.

Pentru a afla mai multe despre Master în programe de inginerie de energie, pur și simplu defilați în jos și faceți clic pe pentru a citi mai mult. Puteți solicita informații să fie trimise direct de la școală, în doar un minut folosind web-formă la îndemână.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii de energie
  • Inginerie energetică
Domenii de studiu
  • Studii de energie (54)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu