Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 15 Diplome de Masterat în Inginerie de fabricație 2024

15 Masterat Programe în Inginerie de fabricație 2024

Prezentare generală

Elevii care doresc să își susțină CV-ul se întorc adesea la programe de masterat pentru studii avansate. De obicei, terminate într-un an până la trei ani, aceste diplome de absolvent pot ajuta elevii să devină specialiști în domeniul lor de alegere.

Ce este un Maestru în Ingineria Producției? Un Master în Ingineria Producției poate pune studenții pe calea către un management de fabricare de succes. Elevii pot dezvolta abilitățile necesare în cadrul industriei de inginerie respective și pot învăța cum să combine practicile de afaceri cu cele mai recente inovații în domeniul științei și tehnologiei. Curriculum-urile includ în mod obișnuit un accent puternic pe inginerie și științe materiale, cu un accent mai mic pe practicile de afaceri, instruirea elevilor de a dezvolta sisteme unice de fabricație pentru un anumit proiect. Proiectele de producție pot fi de natură industrială, mecanică, aeronautică sau civică.

Absolvenții în inginerie de fabricație pot obține multe abilități și abilități critice, inclusiv tehnici de inginerie avansată, strategii de dezvoltare a produselor și practici eficiente de conducere. Elevii pot continua dezvoltarea profesională și personală cu aceste abilități și își pot aplica pregătirea pentru o carieră plină de satisfacții în domeniul viselor lor.

Montarea unui program de master în bugetul unei persoane poate fi mai ușoară decât pare. Programele la distanță oferă adesea studenților alternative accesibile la programele locale, deși costul va varia între universități. Studenții potențiali ar trebui să contacteze universitățile alese pentru a primi planuri detaliate de taxe și asistență în planificarea bugetară.

Tehnologia de fabricație oferă studenților oportunități de carieră abundente care se preconizează că vor continua expansiunea, pe măsură ce mai multe tehnologii vor fi integrate în viața de zi cu zi. Absolvenții cu acest grad se pot califica pentru posturi ca cercetători de fabricație, manageri de calitate, consultanți de afaceri, manageri de îmbunătățire continuă și manageri de producție. Alte posibile direcții de carieră includ munca în domenii cum ar fi achiziția, dezvoltarea profesională și îmbunătățirea procesului.

Urmărirea unui Master în Ingineria Producției este mai ușoară decât oricând datorită disponibilității cursurilor online și on-campus. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii de inginerie
  • Inginerie mecanică
  • Inginerie de fabricație
Domenii de studiu
  • Studii de inginerie (15)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu