Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 16 Diplome de Masterat în Inginerie de construcții 2024

16 Masterat Programe în Inginerie de construcții 2024

Prezentare generală

O diplomă de master este obținută de o persoană care și-a câștigat deja diploma de licență. Programele de masterat sunt concepute pentru a continua educația într-un domeniu de studiu, astfel încât studenții să-și extindă, sperăm, perspectivele de lucru.

Ce este un Maestru în Ingineria Construcțiilor? Acest program își propune să ajute persoanele să devină manageri de construcție competenți care să ghideze dezvoltarea infrastructurilor. Elevii care urmăresc acest grad pot afla mai multe despre managementul proiectelor, planificarea și gestionarea programelor, managementul costurilor și managementul calității. Cursurile din program se pot concentra pe predarea elevilor în modul de utilizare a aplicațiilor informatice pentru a crea modele conceptuale.

Persoanele care desfășoară acest curs de studiu pot avea ocazia de a dezvolta mai multe aptitudini și trăsături utile. Elevii își pot perfecționa abilitățile analitice, care pot fi utile în toate domeniile vieții lor. În plus, studenții pot dezvolta abilități puternice de planificare, planificare și management al costurilor, fiecare dintre acestea putând beneficia atât de viața personală, cât și de cea profesională.

Costul unui grad postuniversitar de inginerie în construcții variază de la universitate la universitate. Prețul variază în mare măsură pe durata studiului, care diferă pentru fiecare persoană.

Deoarece cursurile din acest program se concentrează, în general, pe predarea principiilor de inginerie și de management al proiectelor care pot fi utilizate în industria construcțiilor, persoanele cu studii post-universitare în domeniul construcțiilor pot găsi fericire în acest domeniu. Carierele din industrie variază și pot include managerul de construcții, inginerul civil și inginerul de mediu. Absolvenții ar putea lucra cu contractori, lucrători în construcții sau designeri urbani, iar zilele lor ar putea fi petrecute în spatele unui birou, pe teren sau un amestec de ambele.

Multe universități oferă cursuri care, în cele din urmă, pot conduce la o diplomă de master în ingineria construcțiilor. Multe programe sunt strict on-line sau strict în sala de clasă, în timp ce unele oferă o combinație. Pentru a afla mai multe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

 • Masterat
 • Studii de inginerie
 • Inginerie de construcții
Domenii de studiu
 • Studii de inginerie (16)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu