Keystone logo

10 Masterat Programe în Studii de inginerie Construcții Inginerie arhitecturală 2024

Filtre

Filtre

  • Masterat
  • Studii de inginerie
  • Construcții
  • Inginerie arhitecturală
Domenii de studiu
  • Studii de inginerie (10)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Masterat Programe în Studii de inginerie Construcții Inginerie arhitecturală

Cei care câștigă o diplomă de master sunt foarte considerate pentru devotamentul lor de a fi experți tenace în domeniul lor. Un program de master, în general, durează aproximativ doi ani pentru a finaliza, iar solicitanții au nevoie de multe ori pentru a finaliza programul de studii de licență înainte de a aplica

Ce este un Master în Inginerie de arhitectură? Acest program de studii se referă la subiecte avansate, legate atât de inginerie civilă și arhitectură. Cursuri de bază includ de obicei proiectarea clădirilor, analiza de mediu, economie și analiză statistică. Elevii pot alege, de asemenea, o zonă de specializare, în funcție de obiectivele lor de carieră pe termen lung. Specializari legate de materiale și structuri, management de construcții și a sistemelor de construcție sunt oferite la majoritatea instituțiilor.

Ingineri și arhitecți care doresc să exceleze în cariera lor și să obțină instruire avansată în teorie și aplicație poate beneficia de un Master în programul de Inginerie de arhitectură.Absolvenții sunt adesea răsplătiți pentru efortul lor prin obtinerea unei pozitii mai profitabile la firme de renume sau de entități guvernamentale.

Costul pentru a finaliza programul de gradul acestui master variază între universități. Departamentul de admitere pentru fiecare universitate poate furniza informații referitoare la costuri curente și de perspectivă în ceea ce privește schimbările potențiale de școlarizare și taxele suplimentare necesare.

La finalizarea unui Master în Inginerie de arhitectură, absolvenți de multe ori se găsesc de lucru ca ingineri constructori sau de arhitectură pentru firme mari care construiesc clădiri, centrale electrice, instalațiile de tratare a apei și a altor structuri comerciale și municipale. Absolvenții care au experiență anterioară în domeniu poate să înlesnească gradul lor de a începe propria lor de proiectare și de construcție fermă. Alții pot să se deplaseze până în rândurile în management de proiect și directorat sau pentru a servi publicul cu privire la o planificare și infrastructură urbană echipa administrată de guvern.

Unele instituții pot oferi cursuri on-line, care conta față de gradul de master. profesioniștii care lucrează în mod obișnuit găsi că cursuri online oferă programarea de flexibilitate și un mediu de învățare mai confortabil. Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.