Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 14 Diplome de Masterat în Inginerie aeronautică 2024

14 Masterat Programe în Inginerie aeronautică 2024

Prezentare generală

O diplomă de master este o unitate de studiu care durează în mod obișnuit unul până la doi ani pentru a obține. Elevii sunt capabili să se bazeze pe abilități, cunoștințe și experiență în ariile lor de studiu alese pentru a avansa în carieră și a concura pentru locuri de muncă cu o rată mai mare de plată.

Ce este un Maestru în Ingineria Aeronautică? Scopul acestor programe este de a construi abilități esențiale conceptuale, de cercetare și analitice pentru rezolvarea problemelor și de a lucra cu colegii din domeniile ingineriei. Studiile de curs pot include navigația și tehnologia aerospațială, designul prin satelit, metodele computaționale avansate, propulsia aeronautică și sarcinile de inginerie de bază. Elevii pot dori să combine un program cu piese suplimentare în subiecte conexe sau să continue să urmeze un program de doctorat.

Finalizarea unui program de inginerie aeronautică poate oferi multe beneficii și poate deschide ușa unei varietăți largi de oportunități de carieră potențială. Comunicarea eficientă, aplicarea adecvată a competențelor teoretice și expunerea la mediile globale de inginerie pot ajuta pe toți să-i pregătească pe elevi să concureze pentru mai multe locuri de recompensă în domeniul lor.

Costul de a lua un program poate varia în funcție de locația școlii și de cursurile selectate. Elevii interesați de un program ar trebui să contacteze instituția cu întrebări despre costuri și cerințe suplimentare.

Obținerea unei diplome în ingineria aeronautică poate ajuta elevii să asigure o mare varietate de poziții de îndeplinire. Potențialele oportunități aeronautice și aerospațiale includ ingineri de consultanță, ingineri de sisteme, ingineri de producție, ingineri industriali, ingineri mecanici, ingineri electrici, ingineri de hardware, manageri de arhitectură, operatori de transport aerian și profesori. Mulți ingineri găsesc locuri de muncă în cadrul unor industrii relevante, cum ar fi guvernul federal, militarii, producătorii de produse aerospațiale, colegiile și universitățile, organizațiile de cercetare și agențiile de consultanță.

Educația continuă poate fi o provocare pentru a echilibra uneori. Cursurile sunt oferite la nivel internațional cu opțiuni cu normă întreagă și cu jumătate de normă pentru a se potrivi tuturor studenților. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii de inginerie
  • Inginerie aeronautică
Domenii de studiu
  • Studii de inginerie (14)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu