Keystone logo

1 Masterat Programe în Studii tehnologice Telecomunicații Inginerie în Telecomunicații 2024

Filtre

Filtre

  • Masterat
  • Studii tehnologice
  • Telecomunicații
  • Inginerie în Telecomunicații
Domenii de studiu
  • Studii tehnologice (1)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Popular study format

Popular locations

Masterat Programe în Studii tehnologice Telecomunicații Inginerie în Telecomunicații

Ingineria telecomunicațiilor se referă la studiul modului de a crea, îmbunătăți și gestiona rețelele și sistemele de comunicații. Este o combinație de tehnologii diferite precum radio, TV, sateliți și fibră optică pentru a trimite date dintr-un loc în altul.

Când studiezi ingineria telecomunicațiilor, vei urma cursuri de matematică, informatică, inginerie electronică, procesare a semnalului, securitate rețelelor, sisteme de comunicații fără fir și multe altele.

Cu această diplomă, puteți lucra cu proiectarea, dezvoltarea și menținerea în funcțiune a sistemelor de comunicații de voce și date. De asemenea, vă puteți folosi abilitățile pentru a introduce noi tehnologii de rețea sau pentru a oferi suport pentru rețelele existente. În plus, puteți lucra ca tehnic sau inginer pentru operațiuni de rețea, asigurându-vă că rețelele funcționează bine și eficient.

Începeți să explorați programele de inginerie de telecomunicații acum și începeți călătoria către o carieră plină de satisfacții și inovatoare în această industrie de ultimă oră!

Un masterat poate fi urmat după ce studenții finalizează un program de studii universitare. Pentru a obține o diplomă de masterat trebuie de obicei să completezi 12 până la 18 cursuri de colegiu care implică adesea finalizarea testelor cuprinzătoate și/sau a tezei de disertație.