Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 17 Diplome de Masterat în Ingineria transporturilor 2024

17 Masterat Programe în Ingineria transporturilor 2024

Prezentare generală

Mulți studenți intră programe pentru a câștiga o diplomă de master în inginerie de transport, în scopul de a aplica grade de inginerie sau experiență profesională de mobilitate. Programul pregătește studenții pentru o carieră în industria de automobile și aeronautică.

Ce este un Master în Ingineria Transporturilor? Acest grad avansat oferă studenților cunoștințe aprofundate de design și sisteme de transport. Elevii interesati de prototipuri de vehicule, de design auto, integrat calculator vehicule și sisteme de aeronave, inginerie navigabilității si sisteme de siguranță vor găsi proiectele de dezvoltare cursuri și neprețuit. Participanții la Program, să învețe prototipuri si design aptitudini pentru autoturisme, camioane, vehicule speciale și avioane, precum și certificarea și standardele legale necesare pentru siguranță și reglementări guvernamentale și de mediu.Absolvenții sunt pregătiți pentru o carieră de inginerie in industria auto si al companiei aeriene, precum și multe instituții de reglementare și de stat.

Program de gradul Acest master beneficii atât studenților, cât de inginerie și de ingineri care desfășoară deja o carieră care doresc să dezvolte abilități de design de mobilitate specifice și cunoștințele necesare pentru a lucra în standardele de reglementare. Absolvenții sunt la un avantaj de peste persoane cu mai multă experiență de inginerie generală atunci când se aplică pentru poziții în industria de transport.

Fiecare instituție va avea propriile cerințe de programe pentru costuri și durată, dar majoritatea programelor dura aproximativ doi ani pentru a finaliza. Costul variaza pentru fiecare școală. Studenții interesați ar trebui să cerceteze fiecare instituție pentru a asigura cerințele lor sunt îndeplinite.

Absolvenți Programul au o mare varietate de opțiuni de carieră în design și a sistemelor de transport.Mulți absolvenți aleg pentru a intra în industria auto, aplicând abilitățile lor de a crea prototipuri de masini noi sau proiecte pentru sisteme automatizate în cadrul vehiculelor. Industria companiei aeriene este de asemenea deschis pentru absolvenți, oferind o carieră în design de aeronave, precum și carierelor cu multe sisteme integrate de calculator în avioane, turnuri, radare si echipament de comunicatie. Ingineri cu acest grad sunt în cerere mare în mai multe agenții guvernamentale și de transport privat.

Există opțiuni internaționale pentru ingineri interesate într-un grad de transport absolvent. Baza noastra de date detaliate pot direcționa solicitanții potențiali să-și însușească instituții. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Transporturi și Logistică
  • Transport
  • Ingineria transporturilor
Domenii de studiu
  • Transporturi și Logistică (17)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu