Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 19 Diplome de Masterat în Ingineria telecomunicațiilor 2024

19 Masterat Programe în Ingineria telecomunicațiilor 2024

Prezentare generală

Elevii frecventează adesea cursuri la nivel de masterat după finalizarea studiilor de licență într-un domeniu conex. Programele durează de obicei de la doi la cinci ani, în funcție de starea de înscriere.

Ce este un Master în Ingineria Telecomunicațiilor? Acest tip de program este adesea luat ca o continuare a unui studiu general al ingineriei electrice. La fel ca multe alte programe la nivel de master în domeniul științelor aplicate și al domeniilor conexe, programele de telecomunicații și inginerie de rețea sunt relativ concentrate. Prin urmare, acestea sunt, de obicei, mai scurte decât cursul mediu de masterat, având nevoie de un an pentru a finaliza la unele instituții. Elevii ar trebui să se aștepte la secțiuni care investighează subiecte cum ar fi comunicațiile prin satelit, rețelele optice, sistemele cu unde luminoase, gestionarea semnalelor și proiectarea rețelelor.

Elevii absolvă, de obicei, un proiect de telecomunicații și un program de inginerie cu o îndemânare tehnică sporită și înțelegere teoretică, adesea conducând la aptitudini mai bune de rezolvare a problemelor. Absolvenții masteratului ar putea dobândi, de asemenea, un indiciu de afaceri pentru avansarea carierei. Expunerea la o rețea de consilieri de încredere și a participanților motivați în timpul unui program ar putea deveni, de asemenea, un avantaj în aventurile studenților post-academice.

Costurile programelor de inginerie se bazează de obicei pe mai mulți factori. Astfel, costurile variază considerabil de la un program la altul; elevii ar putea face bine pentru a obține o estimare generală din partea fiecărei instituții înainte de a aplica.

Aceste programe sunt în general înțelese pentru a pregăti candidații maturi pentru cercetare, conducere sau posturi didactice în domeniul dezvoltării telecomunicațiilor. Un inginer de rețea, de exemplu, ar putea gestiona o echipă responsabilă de funcționarea echipamentului într-o afacere de stocare a datelor, un centru de sârmă sau o unitate similară. Inginerii electrici cu o specializare în domeniul rețelelor și comunicațiilor ar putea fi implicați în cercetarea potențialului de transmisie al noilor materiale și tehnologii. Întreprinzătorii absolvenți s-ar putea implica în comunitatea de pornire în care să-și poată folosi cunoștințele de tehnologie a comunicațiilor pentru a dezvolta soluții de rețea pentru industriile emergente, cum ar fi călătoriile în spațiu, autoturismele și inteligența artificială.

Există multe locuri în care puteți obține un Master în Ingineria Telecomunicațiilor. Secțiunile anumitor programe pot fi chiar disponibile online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii de inginerie
  • Inginerie electrică
  • Ingineria telecomunicațiilor
Domenii de studiu
  • Studii de inginerie (19)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu