Keystone logo

Filtre

 • Masterat
 • Studii de inginerie
 • Ingineria sistemelor
Domenii de studiu
 • Studii de inginerie (47)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  47 Masterat Programe în Ingineria sistemelor 2024

   Masterat Programe în Ingineria sistemelor

   O diplomă de master poate fi obținută numai după ce studenții și-au terminat studiile. Un program de masterat se concentrează pe promovarea educației cuiva în orice domeniu de studiu dat.

   Ce este un Maestru în Ingineria Sistemelor? Un maestru în acest domeniu se concentrează asupra mijloacelor moderne de comunicare, predând elevilor cum să analizeze, să proiecteze și să controleze infrastructurile complexe. Persoanele care urmăresc acest grad pot învăța despre tendințele actuale ale software-ului și rețelelor de calcul, principiile fundamentale de proiectare din spatele rețelelor de comunicații și modul în care sistemele complexe interacționează unul cu celălalt. Cursurile pot include, de asemenea, politici de planificare în timp real, instrumente pentru verificarea și modelarea sistemelor în timp real și arhitectura sistemelor în timp real.

   Absolvenții acestui program tind să plece cu un set de competențe puternice care include abilitatea de a analiza și de a depana o serie de probleme complexe. În plus, studenții pot dezvolta o aptitudine antreprenorială puternică, precum și capacitatea de a gândi în afara casetei. Fiecare dintre aceste trăsături se poate dovedi a fi valoroasă în orice număr de cariere.

   Costul unui grad în ingineria sistemelor variază foarte mult și depinde de o serie de factori. Locația, durata și modul de învățământ (online sau în sala de clasă) pot afecta toate prețul final.

   Cererea de ingineri de sisteme este ridicată în multe sectoare, inclusiv în industria automobilelor, aeronautică, transport, producția de materiale și consultanță. Din acest motiv, persoanele care obțin diplomă de masterat în domeniu pot găsi locuri de muncă în domeniul proiectării, materialelor, producției, ingineriei mecanice sau cercetării și dezvoltării, ca inginer de proces, inginer de cercetare și inovare sau inginer mecanic. Cu toate acestea, datorită vastului set de competențe al multor absolvenți, studenții se pot bucura, de asemenea, în întregime de oportunități în afara domeniului comunicațiilor.

   Un grad în ingineria sistemelor se poate dovedi a fi foarte profitabil. Multe universități din întreaga lume oferă acest tip de diplomă atât online, cât și în sala de clasă. Pentru a afla mai multe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.