Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 6 Diplome de Masterat în Ingineria energiei nucleare 2024

6 Masterat Programe în Ingineria energiei nucleare 2024

Prezentare generală

Studenții care urmăresc o diplomă de master încearcă să sporească cunoștințele și abilitățile într-o anumită zonă de studiu. Cele mai multe programe necesita o diplomă de licență într-o disciplină conexe. Un maestru în Inginerie Energiei Nucleare poate oferi un avantaj competitiv pentru o carieră în domeniu.

Ce este un Master în Inginerie Energiei Nucleare? Studii Programul consta din cunoștințe și abilități legate de tehnologia și politica nucleară. Cursurile pot include fizica reactorului, combustibili nucleari și materiale, ciclul combustibilului, gestionarea deșeurilor și problemele de siguranță. Discuțiile de contexte economice, sociale și politice pentru energia nucleară pregăti absolvenți pentru o industrie globalizată. Elevii dobândi abilități în inginerie și funcționarea sistemelor nucleare, monitorizare și procese de fabricație, normele și reglementările, criteriile tehnice și de design de siguranță. Instrucțiuni în împletirea acestor zone produce capacitatea de a asigura conducerea în proiecte multidisciplinare.

La nivel personal, beneficiile gradul includ avansare de oportunități de carieră în plus față de capacitatea de a participa la dezvoltarea și îmbunătățirea sistemelor. Atât lucrătorilor și a populației poate profita de metode de siguranță și design îmbunătățit inginerie.

Programele sunt disponibile în întreaga lume și costuri variază în funcție de locație și curriculum. Elevii ar trebui să cercetare posibilitățile lor de a determina care opțiune îndeplinește cel mai bine obiectivele lor.

Energia nucleară este folosită în multe țări din întreaga lume, oferind o alternativă la combustibilii fosili în față cererii în creștere pentru producerea de energie. Sunt necesare Profesioniști în țările în care planurile de dezvoltare sunt puse în aplicare, precum și în locurile unde energia nucleară este în prezent utilizate. Absolvenții sunt angajați de companiile de utilitati, laboratoare, firme de consultanta, firme de proiectare a plantelor, precum și agenții guvernamentale și private.Locuri de munca includ inginerie de proiectare și dezvoltare, cercetare, instruire academică, proiect sau management de serviciu și funcționare a plantelor. În plus față de domeniul de producere a energiei, este nevoie de experți în energie nucleară în domeniul medicinei, agriculturii, de fabricație și de securitate.

Pentru a avansa in cariera ta în această industrie la nivel global provocator, caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii de energie
  • Inginerie energetică
  • Ingineria energiei nucleare
Domenii de studiu
  • Studii de energie (6)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu