Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 58 Diplome de Masterat în Ingineria calculatoarelor 2024

58 Masterat Programe în Ingineria calculatoarelor 2024

Prezentare generală

Computer Engineering combină disciplinele academice de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor pentru a dezvolta noi sisteme informatice. Master în Ingineria Calculatoarelor absolvenți combina înțelegerea lor de hardware și software pentru a dezvolta componente de computer nou sau de a îmbunătăți modele existente. Oferite la universități și instituții academice din întreaga lume, programe de Master of tehnicii de calcul pregăti absolvenți pentru extrem de apreciat, cariere profitabile în proiectarea, dezvoltarea, cercetarea și testarea de hardware și software.

Maestru de studenți tehnicii de calcul au posibilitatea de a se specializa în diferite domenii de specialitate ale disciplinei, de la sisteme de sănătate la robotica, rețele fără fir circuitelor integrate și mult mai mult. Candidații la un Maestru de program de Inginerie Informatica ar trebui să dețină o diplomă de licență 's într-un legate de subiect.Oferit prin diferite moduri de studiu, programe de Master of tehnicii de calcul pot fi luate part-time, full time, on-line sau prin învățare la distanță. De obicei durata de aproximativ doi ani, programe de Master of tehnicii de calcul de multe ori culmina cu un proiect de teză, în care elevii să completeze un individ sau un proiect de grup pentru a îmbunătăți înțelegerea în profunzime, tehnică de un domeniu specific de Inginerie Informatica.

Pentru a afla mai multe despre cum puteți aplica la un Maestru de program de Inginerie Informatica din Azerbaidjan, China, Estonia, Olanda, Turcia, Statele Unite ale Americii, sau în multe alte țări din întreaga lume, defilați în jos și faceți clic pe pentru a citi mai mult azi!

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii tehnologice
  • Știința calculatoarelor
  • Ingineria calculatoarelor
Domenii de studiu
  • Studii tehnologice (58)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu