Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 6 Diplome de Masterat în Ingineria afacerilor 2024

6 Masterat Programe în Ingineria afacerilor 2024

Prezentare generală

Adesea, cei care au obținut diplome de licență într-un anumit domeniu să decidă să-și extindă cunoștințele lor de acest subiect chiar mai departe, și fac acest lucru prin înscrierea în programele de studii de masterat. Programe de masterat sunt de programe intensive de studiu, care pot fi, de obicei finalizate în termen de aproximativ doi sau trei ani.

Doar ceea ce este un Master in Inginerie de afaceri? Acest program riguros este conceput pentru a oferi participanților skillset de care au nevoie pentru a lucra eficient în cadrul de afaceri, drept și medii legate de inginerie. Zonele comune de studiu în aceste programe includ adesea administrarea afacerilor, managementul afacerilor, știința de management general, managementul lanțului de aprovizionare, sistemul juridic, economie, Tehnologie și Inginerie generală. Unele programe sublinia anumite domenii de inginerie, cum ar fi construcții civile, în timp ce altele oferă o abordare atotcuprinzătoare la obiectul.

Beneficiarii de studii de masterat multe Atentie satisfacție de locuri de muncă mai puternică și potențial de câștig mai mare, după câștigul salarial gradul avansat. Absolvenții sunt, de asemenea, în general, eligibile pentru a aplica pentru posturi didactice de inginerie de afaceri de la colegii sau universități, ar trebui să se aleagă.

Deoarece costurile asociate cu luarea cursuri de inginerie de afaceri fluctua considerabil din cauza unor factori, cum ar fi popularitatea de curs și geografie, cei interesați de un anumit program ar trebui să contactați școala oferindu-pentru costurile exacte de înscriere.

Absolvenții de master în cadrul programelor de inginerie de afaceri sunt pregătiți pentru succesul în carieră în numeroase domenii. Mulți merg pe pentru a deveni manageri de afaceri, manageri de supply chain, sau manageri ai instituțiilor financiare. Alții găsească locuri de muncă remunerată ca ingineri sau financiare.Cei mai mulți absolvenți găsi de lucru într-o varietate de vocații tehnice, financiare sau legate de afaceri, în timp ce unii aleg să învețe subiectul sau un subiect similar la nivel de colegiu sau universitate.

Baza noastra de date este un loc minunat pentru a începe explorarea programe universitare de multe de inginerie de afaceri master oferite on-line de școli din întreaga lume. Caută programul de mai jos și în contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

 • Masterat
 • Studii de afaceri
 • Ingineria afacerilor
Domenii de studiu
 • Studii de afaceri (6)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu