Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 9011 Diplome de Masterat 2024

9011 Masterat Programe 2024

Prezentare generală

Programele de masterat oferă o cale prin care studenții își pot aprofunda cunoștințele despre un anumit subiect și pot deveni specialiști în domeniile lor. Deoarece este un nivel superior de studii, o diplomă de master deseori deschide mai multe perspective de locuri de muncă decât diplomele de licență singure.

Ce este un Master în Cloud Computing? Elevii care urmăresc o diplomă de master în tehnologie de studiu Cloud Computing, managementul afacerilor, analize de date, programare pe calculator, matematică și multe altele. Elevii pot alege specializări, cum ar fi serviciile mobile, analiza datelor, calculul intensiv de date, gestionarea informațiilor și infrastructurile cloud. Unele universități solicită studenților să completeze o teză de masterat, de asemenea. Aceste programe intensive necesită de obicei aproximativ doi ani de studiu cu normă întreagă.

Absolvenții cu un Master în Cloud Computing au, în general, abilități excelente de programare pe calculator, care pot fi valoroase deoarece lumea devine mai digitală ca niciodată. În plus, acești elevi pot învăța cum să gestioneze grupurile de persoane într-un cadru de afaceri și cum să interpreteze cantități mari de date.

Elevii care doresc să determine costul unui program înainte de înscriere ar trebui să contacteze universitățile pe care le pot lua în considerare. Fiecare școală are rate diferite de școlarizare pe credit și poate necesita un număr variat de ore de credit pentru program. În plus, colegii pot impune prețuri diferite pentru studenții locali și internaționali.

Persoanele care obțin un Master în Cloud Computing pot avea o mulțime de opțiuni de carieră de la care pot alege. De exemplu, mulți merg mai departe pentru a deveni ingineri de calculator și programatori. Acești profesioniști creează programele pe care oamenii le folosesc pentru a-și îmbunătăți viața. Unii absolvenți cu aceste diplome de master devin manageri la companii de cloud computing. Aceștia pot conduce întreaga echipă de ingineri și programatori. Absolvenții pot deveni, de asemenea, analiști de date care ajută companiile să înțeleagă cantitățile masive de date din cloud.

Oriunde de unde puteți ajunge la nor, puteți câștiga Masterul în Cloud Computing. Multe universități oferă acum programe online pentru acest grad. Elevii pot alege, de asemenea, între universități locale, îndepărtate și străine. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

 • Masterat
Domenii de studiu
 • Abilități de viață
 • Arta spectacolului
 • Asistență medicală
 • Auto-îmbunătățire
 • Aviație
 • Construcții
 • Jurnalism și comunicare în masă
 • Limbi străine
 • Modă
 • Pedagogie
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Domenii de studiu conexe